Günaydın Kızlar eşimden araba kullanma dersi aldım dün ama almaz olaydım adamın içinden canavar çıktı ya bi sinirlenme ler falan arabayı istop ettirdim debriyaj dan çekerken ayağımı. hatam nedir söyle bı daha yapmim diyorm neyse deyip tekrar kullandırttı tekrar istop etti ya hatam ne diyorm soylemiyon ki dedim o ise kızıyor . Öğretmek için mi kızmak için mi aldı o koldtuga anlayamadım cidden. şimdi erken kalkıp vidyo izledim netten hatamı anladım ki ayağımı debriyaj dan gıdım gıdım cekmem lazimmis. Bu işi yaparım da öğretmenin sinirli galiba arabayı tanitmadan direk koltuğa oturttu ahhh ahh kızlar kullanıyorsanız zormu degilmi kavrarmıyım bı yazın da içim rahatlasın
evet sürüyorum baya ogrendım esım ogretttı nasıp olursa ehlıyet alıcam yakında sakın sabırlıdır defalarfa anlatır nadıren sınırlendırdıgım oldu ama cok guzel ogretıyor ehlıyetı aldıktan bıkaç yıl sonra trafıge cıkarsın ıyıce pekıstırmen lazım dıyor
Aktif kullanan biriyim cnm il dışına bile gidip geliyorum heyecan yapmazsan öğrenirsin
1,493,250 soru
24,398,772 cevap
349,947 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın