+1 oy
229 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,329 puan) tarafından

Herkese günaydın🌸

Güne kuş sesleriyle cıvıl cıvıl başladım.bebelerim hala uyuyor onun mutluluğu da var üstümde kendime kahve yaptım güneş altında pinekliyorum.siz neler yapıyorsunuz

image

🌼🌼🌼

13 Cevaplar

+1 oy
önce (109 puan) tarafından

Konyama bak konyamaaaa😍😍😍

Afiyet olsun canıımmm

önce (5,329 puan) tarafından

Valla hava mis gibi eve giresim hiç gelmiyor ama işler beni bekler.

Teşekkürler bu arada gel beraber olsun☕️

-Reklam-
+1 oy
önce (13,409 puan) tarafından

Salata kurutucu bakıyorum sabah sabah aklıma düştü iki tane arasında kaldım güne alışveriş yaparak başlarsam iyi geçer 😅😅😅 (uydurdum)

Bence harika bi isim başka bişey olmaz adı😂

önce (13,409 puan) tarafından

Ürünün adını değil kız günün iyi geçeceği kısmını 😅

Pardon😂

0 oy
önce (1,596 puan) tarafından

Günaydın Yağmur canim🌸 günün güzel geçsin . Bende kizlarimla balkonda kahvaltı keyfi yapıyorum. Dün çok yagmuruluydu Yozgat. Bugün hava güneşli çok güzel.

Teşekkür ederim Tuğbacım yorumların hep enerji veriyor bana.sizede afiyet olsun güzel bi gün olsun inşallah🌼🌸

önce (1,596 puan) tarafından

Rica ederim canım 🌸 amiin

0 oy
önce (2,799 puan) tarafından

bunu böyle yazdın ya, muhtemelen ya çoktan uyandılar ya da uyanmak üzereler :) çok geçmiş olsunn..

ben de sabah 8 buçukta oğlumla uyandım, sonra kızım uyandı. sonra ikisini birden babanneye atıp işe kaçtım :)

Doğru tesbit.tabi kahvemi içip dinlendikten sonra uyandılar.hoş küçüğü uyandığında azıcık duymazlıktan gelmiş olabilirim😁

Kolay gelsin bu arada🌸🌼

önce (2,799 puan) tarafından

Hiç sekmez zaten.. ortalama bir anne "keyif yapayım" cümlesi kurduğu anda o çocuk uyanır :) yine iyi kahve bitmiş

0 oy
önce (6,032 puan) tarafından

Günaydın 🌻 köyde mi yaşıyorsun içim açıldı

Biz erkenciyiz kahvaltı yaptık yarım saat önce cocuklara çizgi film açtım çay içiyorum 

İşlerimi erkenden halledip dışarıya çıkmaya niyetliyim 

Sizede günaydın canım.evet köyde yaşıyoruz.bende evi toplayıp bebeklerde aşağıda vakit geçirmeyi planlıyorum.

0 oy
önce (30,686 puan) tarafından

Bulantım tam gaz devam sağda solda uyukluyorum 

Hamileliğin en can alıcı zamanı.sarı leblebi ve sade  soda iyi geliyordu bana.onu hiç denedinmi

önce (30,686 puan) tarafından

O nohut gibi olan leblebiden yedim iyi geldi biraz bir şeyler yiyebildim ama sabahlar hep böyle :( 

0 oy
önce (3,273 puan) tarafından

Günaydın canım afiyet şifa olsun bizde de hava çok güzel işlerimi bitirdim yemeklerimi de koydum ocağa akşama misafirim var Allah nasip ederse hazırlık yapacam 🤗

Teşekkür ederim abla.kolay gelsin sanada.bu arada daha bebiş gelmedi demedi Bayadır görüyordum seni

önce (186,957 puan) tarafından

postuma bakarmisiniz hülyos hanım

önce (3,273 puan) tarafından

@geberikgelin yok canım daha gelmedi bebek 35 haftalik oldum çok şükür 🤗

Bakayim hemen Sevdaaaa

Bişey kalmamış sağlıkla gelsin inşallah🌼

0 oy
önce (463 puan) tarafından

Günooo Afıyet olsun

Teşekkür ederim 🌼🌸

0 oy
önce (14 puan) tarafından

Günaydın bacım benim bebeler 7de ayakta ..kalktim kahvaltilarini yaptirdim simdi de evi temizleye girişicem😂

Bizimkilerde ilk defa geç uyandılar.o da gece geç yatıp sabah çok erken kalktılar tekrar uyuttum bende 

0 oy
önce (2,971 puan) tarafından

Günaydın anca kavalti yaptik Burda'da hava biraz esiyor ama güzel kahveyi sevmiyorum bir toplumda olursa ne ala kenime yapıp içtiğim çok azdır😀

Aşırı rahatlatıyor beni sinir filan alıyor hemen

önce (2,971 puan) tarafından

Aslında sürekli temizlik çocuk derken hak ediyorsun ama yanlız icilmiyor İstanbul'dayken saatimiz vardı komşular toplanır içerdik o günleri hatırlatıyor içmiyorum 

0 oy
önce (3,163 puan) tarafından

Günaydın canım kahvaltımızı yaptık bı pazar yapıcaz . Sonrada arkadaşlarımız ikindi gibi gelin kahve içeriz yemeği bizde yiyelim dediler onlara gidicez . Bu arada erken başladım güne bütün işlerim bitti kızımın uyanmasını bekliyoruz. Sana da kolay gelsin bacım 🌸

0 oy
önce (9,025 puan) tarafından

Oh mis gibi doğa ile iç içe olunca kuş sesi uyanırsın bizde inşaat sesi uyanıyoruz hem karşımda hem yanımda bina yapılıyor sabah 7 de başlıyorlar gürültüye bizde şimdi çarşıya çkıcaz oradan da bahçemiz var gidip birazda orada vakit geçiricez

0 oy
önce (25 puan) tarafından

Günaydınlar Ne yapalım ya egzersiz yapacağım sözde yaza gireceğiz zayıflayayım diye de çok üşeniyorum😂

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 795 göst.
+3 oy
19 cevap 1,255 göst.
19 Ocak 2026 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (42,006 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 562 göst.
8 Ocak 2026 Ev & Yaşam kategorisinde Ayliz.0 (1,966 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,673 soru

24,621,702 cevap