1 yıllık evliyim.mutluyum ruh eşiyiz. tek sıkıntım çocuğumuz yok polikistik over sendromu var bende.esimde hiç bi sorun yok .ilk defa temmuz adetinde klomen kullandım 2 tane 20 mm yumurta oluştu o zaman catlatma yaptırmadım pişmanda oldum.agustosta adet oldum doktor bu ay ara verelim herşey yolunda görünüyor dedi.eylul adetinde gel dedi.son 3yildir âdetlerim aşırı duzensizdi bazen ilaçlı olurdum 3 5 ay da.suan da şubat 2019dan beri düzenli her ay oluyorum ama günleri net değil yinede seviniyorum adet oluyorum diye.cunku olmamak daha kötüydü..normalde adet olmadan beyaz alıntı ve göğüste hassasiyet falan olurdu şuan yok.bugunlerde adet olmam lazım.iliskide oldu ağustos adetinden sonra 2 3 günde 1 .bide ilişkiden 5 10 dk sonra bazende hemen kalkıyorum uzanıp kalmamakla ilgisi varmıdır olmamasının.bendr eşimde çok istiyoruz e haliyle insan üzülüyor olmayınca. Bizden sonra evlenenlerin bile oldu.bazilari istemediği halde kazayla oldu.ama bizim olmadı olmuyor.2 ay ovulasyon testide denedim olmadı olmuyor.sadece sorunum bununlada sınırlı değil.cocuklugum gençliğim hep hastalıklarla hastanede geçti.ben en güzel çocukluk yillarimi hastanede yatarak geçirdim.saglik yönünden hiç yüzüm gülmedi.her bi hastalığım çıktığında şükür ettim alıştım durumuma daha ona alışmadan diğeri çıktı hep.ama çocuk olmaması kadar hiç bisey üzmedi beni.disardan bakınca herkes çok şanslı olduğumu düşünüyor ama kimse kimsenin derdini bilmiyo işte.hayattaki şansım ailem ve eşim.onlarin dışında hiç bisey mutlu etmedi beni.