+1 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından

Kizlar gebe soru cevaptada sordum bakarmisiniz bi usteki tokluk alttaki aclik seker. Degerin toklukta yukselmesi gerekmiyormu ?

image

3 Cevaplar

0 oy
(135,866 puan) tarafından
hic bilmiyorum ogtt nedir
(44 puan) tarafından
Seker yuklemesi canim uzun baslik olmasin diye kisa yazdim
-Reklam-
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Bişey dicem . Aç karnına içtiğinzde nasıl tadı bende haftamdaym şu an ama kararsızım yaptırmakta.

Midem bulanır diye :////
(135,866 puan) tarafından
hatce kuzeyde ictim 2 kez pirtakkalliydi simdi gene dedi dr istemem berbat dedim bubseferki limonlu dedi ictim ama gozumden yas akti
(44 puan) tarafından
Elmali soda gibi tadi. Fazla etkilenmedim ben ama gun boyu midemde yanma oldu okadar. Farkli meyve aromalilarida varmis
(4,876 puan) tarafından
Kızımda açlık tokluk kan verdim sadece içemem diye.
Şimdide bu haftalarda ödem vs oluşunca biraz tedirgin oldum yaptırsam mı diye.
0 oy
(3,174 puan) tarafından
Tokluk çok düşük çıkmış mutlaka doktor yorumlamali. İçeceğin hepsini içtiniz mi kusma oldu mu ?
(44 puan) tarafından
Hepsini ictim. Kusma vs olmadi aksam uzeri midemde yanma oldu birtek o icecekten ama yedigim biseyden bilemiyorum
(3,174 puan) tarafından
Yok içtikten sonra tekrar kan verene kadar kusmadiysaniz test doğru. Tam 1 saat sonra verdiniz dimi tokluğu
(44 puan) tarafından
Evet. Ac karnina verdim icecegi ictim 1 saat sonra tekrar kan verdim. Ama deger cok dusuk geldi bana
(3,174 puan) tarafından
Kan şekeri yüksekliği ne kadar zararlı ise düşüklüğü yani hipoglisemi de o kadar zararlı. Gebesiniz mutlaka doktor yorumlamali.
(44 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 86 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ozlem52 (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 187 göst.
23 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cemile tontil (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 133 göst.
30 Ocak 2021 Diğer kategorisinde emir 19! (242 puan) tarafından soruldu

412,380 soru

12,414,423 cevap

44,964 kullanıcı

Kategoriler

...