+1 oy
550 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (140 puan) tarafından

Kızlar Siirtte yaşıyorum. Kontrollere hep özele gittim. Aslında doğumuda özelde yapmayı planlıyordum. Ama evdeki hesap çarşıya uymuyo biliyosunuzki:ermm: Özelde 3000 di en son sezeryan doğum ücreti sorduğumuzda. Şuan ne kadar bilmiyorum. Yılbaşından sonra artmışda olabilir. Sizden fikir istiyorum. Özeldeki doktorumu çok seviyorum çok ilgili bi hoca. Özelde doğum yapma şansım var aslında, ama doğum yaparsam 1 , 2 ay sıkışıcaz gibi görünüyo. Siz olsaydınız ne yapardınız? Sıkışacak olmanıza rağmen özelde mi doğumunuzu yapardınız yoksa devlete mi gidip doğumunuzu yapardınız? Fikirlerinizi bekliyorum..

37 Cevaplar

0 oy
(14,902 puan) tarafından
Hastaneden hastaneye değişiyor. Ben devlette yaptım çok da kötü değildi. Azarlayan vs. Olmadı 
-Reklam-
0 oy
(736 puan) tarafından
Bende özele çok iyi bir doktora gidiyordum özelde doğum yapacaktım ama hamileliğimin sonlarına doğru maddi durumumuz kötüleştiği için özelde doğum yapmak istemedim masraf çıkmasın diye. Ama o kadar pişmanım ki keşke özelde yapsaydim özelde insan muamelesi yapıyorlar herseyinle cok guzel sekilde ilgileniyorlar. Benim ablam özelde doğum yapti benim dogum yapmak istediğim doktorda doğum yaptı. Hastanenin yemegi midesini bulandırdigi için peynir zeytin domates getirirmisiniz bana dedi hemsire kendisi hazırlayıp getirdi. Konu bu değil hazirlamasalarda olur ama devlette gerçekten hiçbir anlamda iyi değiller. Ama sizin yaşadığınız şehirdeki devlet hastanesini bilemem belki onlar iyidir. Ben kendiminkinden örnek veriyorum 
0 oy
(1,667 puan) tarafından
2 cocugum araştirma devlet hastanesi sonuncu özel de yaptim keske 2 sinide özelde yapsaymisim hersey sana özel misss degiyor parasina 
0 oy
(421 puan) tarafından
Ben şehir hastanesinde yapicam doktorum iyi ama tabi normal doğum olursa kim denk gelirse mecbur o dogurtuyor ama özel de olma gibi bir imkanım söz konusu değil şuan fiyatlar almış başını gidiyor 
0 oy
(2,073 puan) tarafından
Üstüne basa basa ozeeel ilk bebeğimi devlette doğurdum beter bi muamele gördüm o hastanenin yanından bile gectigimde midem bulanıyor tüylerim diken diken oluyo ama ikinci bebegimi özelde doğurdum hemde prensesler gibi allah razı olsun 10 numara ilgilendiler
0 oy
(1,495 puan) tarafından
Gidecek olduğun devlet hastanesi araştır eğer memnun ise herkez yap ama değilse özelde yapmanı tavsiye ederim ben devlette yaptım ama çok araştırdım kendi olduğum yerdeki iyi değil dediler bende başka bir semtte ki ne gittim memnun kaldım devlette 
0 oy
tarafından
Şans meselesi bence doğum ya inşallah istediğin gibi geçer devlette doğum yapanlar var mı çevrenden onlar ne diyor
0 oy
tarafından
3 binse çok iyi. Ben yazın 6 ya sezeryan oldum. Özel daha iyi doğum konusunda ya .
0 oy
(5,635 puan) tarafından
Keske kontrollere develet gitseydiniz dogumu ozelde yapsaydiniz, bence ozelde yapin, dogum travmasi olusmasin, bebege gelen altinlari falan bozdurursunuz, hic bisey sagliktan onemli degil, sen iyi ol ki bebegine bakabilesin
0 oy
(7,785 puan) tarafından
Ordaki devleti bilmiyorum bizde sıkıştık ama ozelde yaptim cunku burda devletler berbatti canim ve pamdemiye de denk gelince oyle oldu iste. 

Hani hu biraz da etraftaki hastanelere bagli
0 oy
(4,902 puan) tarafından
Siirtte hangi doktora hangi hastaneye gidiyorsun canım.  Bende siirtliyim. Özelde yapmanı öneriririm 
(140 puan) tarafından
Hayat hastanesi Recep bey doktorum kuzum. Devlette de daha bir kere Muhammed Sıraça gittim.
(4,902 puan) tarafından
Hayat hastanesi ahmet beyin yanında tedavi olmuştum. Çok iyi bi doktor
0 oy
tarafından
Turkiyede evde dogururum devlette dogurmam . Annem oraya gidip dogurmamak icin canini bile tehlikeye atar evde doguracam derdi.
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Kız varsa imkanınız hiç dusunme doğum çok önemli doktor çok önemli 

Valla kötü tecrübe yaşama iht daha yuksek devlette 

Ben korktum özel.degilse.de.unv de.parali hocaya yaptırdım iyi ki de yaptırmışim bir miktar paramız gitti ama.degdi hayatımda yaptığım en mantıklı harcama oldu

Bacım sağlga da harcamayacaksk bu para ne. İçin kazaniliyo 
0 oy
(1,700 puan) tarafından
İnsan muamelesi görmek istiyorsan özel..
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Sıkışıcam olmamıza rağmen özelde yaptım çünkü doktoruma çok çok güveniyordum öyle de oldu ve aşırı ilgililerdi normal umursamazsın ama doğum sonrasında insan ilgi istiyor gerçekten
0 oy
(98 puan) tarafından
Canım ben de son haftalarıma kadar özele gittim doğuma yakın anneme geldim şehir hastanesinde yapayım dedim çok kalabalıktı randevu bulmak şu bu sorun oldu normal doğumdu belli bi doktorum olmadı o yüzden ama tek kişilk odada yaptım doğumu ebeler iyiydi ilglilerdi sağolsunlar sonrasında da tek kişilik odada annemle kaldım bi takım küçük sorunlar oldu benim için en kötüsü yanına kimseyi almamalarıydı o sancı içinde tek başıma yalnız kalmak çok kötüydü sadece bu sebepten bile bir daha olursa özeli tercih edebilirim sennki sezeryanmş araştırıp güzel bir doktor bulursan çok son haftalara kalmadan randevularını da ayarlayabilirsen devlete git her yerde ufak tefek sıkıntılar mutlaka olur her özel hastane de çok matah değil Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 
0 oy
tarafından

Valla bacım bende aynı senin gibi bi doktora gitti özele sonra orası normal doğum fiatı yuksek geldi başka bir özel hastane sgk diye ücretsiz yapacaktı ama bin pişman oldum hastası değildim başıma gelmeyen kalmadi kendi doktorumun 3 katı para ile sezeryan olarak çıktım 

Asla doktor değiştirme 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 414 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde 2323 (2,171 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 710 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
15 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy