0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde (761 puan) tarafından
Kızlar canım yaprak sarması çekiyor eşim sevmiyor pek kendime yapmak istiyorum ama yemek yiyemiyorum bu aralar koku hassasiyetim var midem bulanıyor gebelikten olduğu söyleniyor . Yemek yemeyi çok özledim peynir ekmek yiye yiye bir hal oldum. 

Canım yaprak sarması istiyor ama korkuyorum yaparsam yiyemem ziyan olur diye . Şu konserveler nasıl acaba yenir mi ? 

5 Cevaplar

0 oy
(14,927 puan) tarafından
Kendine az birşey yap canım küçük tencerede pişir. Konserve bir olmuyor evdekiyle
(761 puan) tarafından
Evet canım öyle de yemek yapıyorum evde mesela yiyemiyorum evde sadece eşim yemek yiyor bunu da yapsam yiyemezsem kalacak eşim de hiç sevmiyor kafam karıştı
(14,927 puan) tarafından
Buzluğa atarsın canın istediğinde çıkart ye
(761 puan) tarafından
Mantıklı aslında bir bakım duruma göre kuzum beğenen varsa hazır alayım olmadı öyle yapıp buzluğa atarım sagolaisn canım :)
(14,927 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ☺️
(761 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️
-Reklam-
0 oy
(52,358 puan) tarafından
Sarma yap dolaba at dogumdan sonra yersin iki uc tane ye nefsini korle kalani buzluğa koy. Ben almistim.bir kez hic guzel degildi
(761 puan) tarafından
Öyle yapayım en iyisi sağolasın canım
(52,358 puan) tarafından
Doğumdan sonrada rahatına gelir hazir yemek gibi
(761 puan) tarafından
Evet öyle yapayım biraz canım sagolasin :)
0 oy
tarafından
Yapacak kimse yokmu canım 
(761 puan) tarafından
Yok canım ben yaparım da koku beni mahfediyor işin kötü yanı aldığım kötü koku gibi tad almam yemek yemeyi özledim resmen . Bir bakım olmadi yapayım yiyemezsem buzlağa atarim
tarafından
Bende öyleydim canım yiyemesin kendi yaptığını ben maske taksrdim hep
(761 puan) tarafından
Bende hep yemek yaparken çift maske takıyorum ama nafile ..
0 oy
tarafından
Canım ben A101den almıştım senin gibi canım çok çekmişti ama içinde çam fıstığı kuş üzümü vardı ve yaprağını içinde bu lezzetler bana uygun değil 
(761 puan) tarafından
Hiç sevmem çam fıstığı kuş üzümü . Çok sağol canım
0 oy
(254 puan) tarafından
Bazı büyük marketlerde var açıkta satılıyor ben seviyorum :)  nefsini körlensin al bence bişey olmaz 
(761 puan) tarafından
Marka olarak önereceğin var mı canım açık nasıl oluyor
(254 puan) tarafından
Marka olarak değilde canim şarküteri bölümünde var migrosun bir sürüde meze çeşidi vs de var  ordan alabilirsn
(761 puan) tarafından
Hiç denk gelmedim bir bakayım kuzum sağolasın
(254 puan) tarafından
Genelde büyük marketlerde oluyıor rica ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 162 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.
0 oy
2 cevap 90 göst.
+1 oy
2 cevap 118 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde PrensesAnnesi1903 (752 puan) tarafından soruldu

414,059 soru

12,462,017 cevap

46,763 kullanıcı

Kategoriler

...