0 oy
667 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar yine post acıcam aranızdan biriyim kendi hesabımdan yazamadım şimdi elimle düZenimiş şu

Sabah işe gder akşama kadar işte

Akşam gelir yemek yer film izler izlerkende telefonla oynar cocugumuzla aZıcık oynar sonra devam telefona benimle ilgi yok telefondada boş boş film maç videoları sonra ben bırak telefonu benimle kızımızla ilgilen derim ya akşama kadar almıyorum evdede sen aldırtmıyorsun diye bana kızar çalışmaktan fırsat bulamıyormuş bende diyorumki oyna ama bu kadarı fazla değilmi tuvaletten 30 dakika cıkmıyorsun kırmızı ışıkta arabual dururken telefonda gece ben cocuga mama verirken bile bakarım telefonla anlaşma yapalım derim yarım saat bnmle sohbet et snra istediğin kadar oyna derim ne knuscaz knuscak ne varki sanki der sonra yine eline alır cocugumuz yere düşer ağlar mutfaktan koşar gelirim elinde telefonla oynuyor olur inanın yaptıgıda hiç bsey yok telefonla en son şu teklifte bulundum benim telefonumu al bana kamerasız telefon ver ben istemiyorum sende artık az oyna dedim üstüme cok geliyor isun diyor haftanın 5 günü böyle hafta sonuda 1 de kalkar biz cocugumla kalkarız kahvaltımızı yaparız o yatmak ister öğlen yemeğimizi yeriz beyfendi kalkar yine telefon snra arkadaşları cagırır okey oynamaya gider bazen gece gelir bazen erken hafta sonuda böyle gecer afedersiniz ama ilişkidende bahsedicem ben 5 yıllık evliyim ve ilişki knusunda bakımsız kadında değilim yatağa saçlarımı taramadan dşlerimi fırçalamadan makyaj parfüm deodarnt gecelik giymeden girmem ne zaman bu sekilde yaklaşsam uykum var başım ağrıyor der ve o an bana bakar güler dalga gecer halimle cok utanırım kendimi ***** kadın gibi hsederim bu yüzden 5 senede belki 5-6 defa yaklaşmışımdır o an hep söz veririm kendime sende onun yaklaşmasına izin verme diye ama zorlada olsun amacına ulaşır zaten benim en büyük zafım eşime sadık olmam cok sevmem onu onunda beni sevdiğini biliyorum ama cok ilgisiz bana ilgisini göstermedikden sonra ne anlamı varki ve çocuğumuza ona kalırsa duvarda beni seviyor olabilir ilgisini göstermedikden snra ne fayda ben aklı başına gelsin istiyorum inanın evi bile terk ediyordum söz verdi ama yine aynı değişmiyor telefonsuz asla yapamıyor benide cocugumuzuda cok ihmal ediyor ve az once kavga ettik cok ağır knusttum bu saatten snra benden her haltı bekle dedim sinirle ama yine telefona döndü tabi kızlar ben ona bi ders vermek istiyorum ne yapabilirim kendi yerinize koyun cevaplayın

21 Cevaplar

0 oy
(6 puan) tarafından
Canım benım senın yazdıgını okudum  inan aynısını bende yasıyorum ben ilgilenmiyorum kendı halıne bıraktım sen bwlki bole ilgisiz acaba birimi var diye dusunuyorsundur bazen bende bole düşünmüyorum degıl benım eşimin telefonunda vatsabında şifre var  bakmaya çalışıyorum bakamıyorum ama film izlerken uyuya kalıyor ole çaktırmadan bakabılıyorum bişey yok gerçi kim ne ekerse onu biçer canım umursama bak hayatına ne yapıyorsa yapsın gerçekten bak senın için zor gerçi  biliyorum ben bu sekılde yapıyprum 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 248 göst.
12 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
58 cevap 1,530 göst.
26 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yengin (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 6,895 göst.
31 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde Erkenci Kuşum (38 puan) tarafından soruldu
+5 oy
58 cevap 972 göst.

408,593 soru

12,277,494 cevap

37,793 kullanıcı

Kategoriler

...