Bende siğil yok hiç bir şekilde erkekten bulaşan siğil de kadınları rahim ağzı kanseri yapan hücreler var kış bana eşimden bulaşmış iyiki bizi uyardı hemn gidip test yaptırın sinir testi ben biis çıkmaz falan deyip erteleseydim işin içinden çıkamadım iyileşmesi ameliyat oldum sonucum kötü çıktı tekrarlicani söylediler ve kansere dönmüş dendi ilk gittiğimde lezyon olarak bulundu 1 ay içerisinde kansere döndü leep operasyonu oldun yeterli gelmedi bu ayın 20 sinde gidicem yine ilaç verildi bana cin 3 çıktı lezyon olarak bunun ilaç tedavisi yok cin 2 ve Çin 1 ilacını verdiler bana yaşım çok genç olduğu için % 70 oranla iyilesiceni ve klaan kısmın çıkarılacagini söylediler 23 yaşındayım ve eğer hala devam etmiş ise rahimimi kaybetmek üzereyim e 1 yaşında kizim var her evlenen kadının 6 ayda bir kesinlikle sinir testi yaptırmalı bu gerçekten önemli bir kural ben yaptırdım hp öncekilere baktığım zaman ilk lezyonlar çık. İş ve doktorum iyi olmadığı için beni uyarmamis anlıyacaginiz bna birsey olmaz mantığını kafadan silmek gerek çünkü kime ve ne yaşta olunca belli olmuyor benim annemde rahim ve meme kanseri geçirdi benim olacağım % 100 olasılık ti ama bukadr erken beklenmiyor Du buyuzden sizlere yalvarıyorum 6 ayda bir kontrole gidin