Ay biliyorsun bugün girdim doğuma. Önce hazırladılar giydirdiler sedyeyle ameliyathaneye götürdüler. Sonda takılmasını orada yapılsın istedim uyuşturduktan sonra. Belimden iğne yapıldı çok acılı bie iğne sanıyordum bu yönde de gözümü çok korkuttular ama insanlar sadece korkutmak içün konuşuyorlar gerçekten hiç öyle korkulacak bi acısı yok hissetmedim bile iğneyi. İğneden sonra yatırdılar ve çok kötü kalp çarpıntısı, baş dönmesi, mide bulantısı başladı. Orada çok yardımcı oluyorlar ben özelde yaptım gerçekten herkes etrafımda dönüyordu. Kusmam için yanıma havlu serildi, kustum. Sakin olup, nefesimi düzenlememi, nabzımın çok hızlı olduğu söylenildi. Ve sadece bu durum 5 dakika sürdü geçti. Kendi doktorum gelmiş işleme başlamış o ara farketmedim başladınız mı dediğimde daha başlamadık dedi. Oysa o sırada bebeğimin tekini çıkarıyorlarmış. Oradan çıkınca uyuşukluk devam etti yavaş yavaş geçince ağrım başladı ağrı kesici vurdular rahatladım. 6 saatin sonunda yürüyüşe çıkardılar arkasından 5 kere kendim yürüdüm. Şimdi tekrar ağrı kesici yapıldı ve çok rahatım. Acı var illa ki ama beklediğim gibi değilmiş.