Ya benim bir komşum var biraz farklı. İnanın benim imtihanım. Evde bişey biter benden ister. Tamam komşu komşunun kulune muhtaçtır ama yani markete giderim delikten izler gelince hemen kapıyı açar ne aldın diye. Görünüyor yani poşette. O gün yada ertesi gün hemen bişey ister. Kek kalıbımi aldı geçen çocuk oynarken bana resim atmış. Bende duruyor diye kızmıyosun demi diye. Kızmıyorum ama işin bitince versen daha iyi olur dedim. Annemden zorla aldım kek kalıbınida. Kendim kıyamıyorum o almış bebesine vermiş. Bu arada tel numaramı vermiştim eşim biraz komşu ilişkilerine karşı. Bişey olursa bana yaz kapıyı çalma eşim evde olur falan diye. Neyse bugün mesaj atmış . Eşimi ise yolladiktan sonra uyudum sabah 7 buçukta. Kızım da uyuyunca uyumuşum 12 ye kadar. Zaten geç yatan biriyim. Mesaj atmış kızımı sana bırakcam alış verise gitcem bez falan alcam . Sonra da bıraksam olur mu yszmis. Benim internetim kapalı idi. Zile basıyor uzun uzun uyuyormusun diye normal mesaj atıyor. Öğlen oldu niye yatiyosun hala. Kapıyı açtım söylene söylene. Korktum bişey oldu ssndim.boyle Zile basilirmi dedim. Tamam ya neyse dedi kapıyı kapatcakti ben kapattım sinirli bir şekilde. Bu arada kapılarımız da dip dibe bir adım atsam onların evine giriyorum. Ay nasıl sinirlendim ya.