0 oy
4,665 göst.
Aile kategorisinde (32 puan) tarafından

arkadaşlar eşimin bir iş yaptığı abisi var başka şehirde oturuyor o gelince beraber gece 4 5 e kadar oturuyorlar o zaman geliyor eve bende pek istemiyorum ama beni hiç dinlemiyor bı gün sabah kalktım 7 de baktım yatakta yok hiç gelmemiş eve aradım hemen açmadı sonra aradi beni abim düştü göğsü sıkıştı hastaneye getirdim dedi bende tamam dedim ertesi gün telefonuna baktım abisyle konuşmaları gördüm konuşmaları şimdi buraya atıyorum bakın siz bı ona sorduğum da ben otelde kalmadım nazlı ablayı bıraktım dedi ben senin üstüne gül koklamam senden başkasıyla işim olmaz dedi bı dahada konuyu kapattı bı kaç kez de yakaladım başkalarıyla konuştuklarını sadece konuştum başka birşey olmadı dedi diğerlerine ama şimdi benim içim hiç rahat değil 2tane çocuğumuz var ikisinde küçük alıp başımı gidesim geliyor o kadar zordayım ki çocuklarımı alır giderim dedim çocukları nereye götürüyor sun dedi tam bende tek başıma giderim dedim ama gideceğim bı yer de yok babamın evine gidemem ha 

Bu arada eşim de teyzemin oğlu oluyor napacagimi bilmiyorum en ufak birşeyde benim geçmişte yaptığım hatalarımı yüzüme vuruyor herkese anlatırım diyor ben de artık dayanamıyorum kendimi öldürürüm dedim hickimse hiç birşey umrumda değil dedim böylelikle konu kapandı konuşmak istiyorum şimdi ama beni tersliyor konuyu açma diyor napacagimi bilmiyorum söylediklerinin hiç birine inanmıyorum hiç de guvenmiyorum telefonun şifresini değiştirmiş söylemiyor da bana çok zor durumdayım napacagimi bilmiyorum bana akıl verin 

image

image

image

72 Cevaplar

0 oy
(12,279 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Allah' yâr ve yardımcın olsun
(32 puan) tarafından
Peki sen kimsin nereden taniyorsun
(12,279 puan) tarafından
Hayatta söylemem
Niye yalan söylüyorsun peki olayı olduğu gibi anlatsana
(32 puan) tarafından
Anlatıyorum işte daha neyin doğrusu bu
(32 puan) tarafından
Olay bu başka da birşey yok
(12,279 puan) tarafından
Bilemedim neyse Allah yardımcın olsun
(32 puan) tarafından
Sen galiba tanıdığını sandin
(12,279 puan) tarafından
Olabilir geçen kardeşim anlattı bu mesajlar a çok benzer bir olayı
(32 puan) tarafından
Yok ben ilk defa çaresiz kaldığım için yazdım kimseye anlatamadim
-Reklam-
0 oy
(109 puan) tarafından
"Aşağıdayız" "işlem yaptırıyoruz"   "çıktık" msjlarda çoğul kullanmış kimle çıktı sence cevabını bulmak hiç zor değil sesleri dinle de ne demek anlamışsındır bence aldatıldığını diye düşünüyorum. 
0 oy
(1,702 puan) tarafından
Seni aldatıyor aldattığı kadın için şu an kusuyir demiş lafa bi milyon demiş cok içmişler yani şimdi de zina yapmak için odaya gidiyorlarmış 1 Saniye bile durma yanında bence
(32 puan) tarafından
Çok üzgünüm
0 oy
(714 puan) tarafından
Ayy canım allah belasını versin böyle adamın bu kocadan sana artık yarar gelmez
0 oy
tarafından
Ya erkek erkege otelde ne isleri olabilir allahim yardimcin olsun 
0 oy
(533 puan) tarafından
Canım bnce o konuştu adamın karışlsi varsa onunla konus onu bulmaya çalış o karttan otelin adı çıkart eve eşinine takıp uygulaması indir nereye gittiği bulurusn takipte kal Allah'ım seni çocukların için sabır versin evlatlarını bırakma
(32 puan) tarafından
Karısını tanimiyorum ki nereden bulayım başka şehirde ler  karttan çekmemiş işte gozukmesin diye  artık ne yaptığı umurumda değil bitti benim için sevmiyorum artik
(533 puan) tarafından
Zor canım yaptığı kabul etse senin için dhs iyi bnce telefonu ses kaydıni aç konuş blki kabul eder elinde kanıt lazım canım
0 oy
tarafından
Galiba maalesef ki evet
0 oy
tarafından
Çok üzüldm canm allah versin cezasını 
0 oy
(784 puan) tarafından
Ay yüzüne mi vuruyor bişeyler mi anlatıyor bu nasıl kalitesiz bir ilişki ya nasıl bu duruma geldiniz 

Mesajları görüp nasıl sakın kaldın ay neye ne diyeyim şaşirdim 

Yani bunu görüp aldatiyormu acaba demende çok saçma 

Herşey ortada canım 
(32 puan) tarafından
Evet şimdi de herşeyi gelince anlatacağım diyor ne yapacağımı bilmiyorum
0 oy
(1,298 puan) tarafından
Sesleri dinle ne ya. Kaynin evli mi. Bu mesajları gönder eşine..anlatırsa anlatsın ne hatan varsa. Kabul etmeseydi. İfitira atıyor öyle olsa bnle evlenir miydi derdin geçer gidersin 
0 oy
tarafından
Ay okurken kalbim çarptı, bildiğin aldatıyor pislik. Ay valla sinirlerim bozuldu 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 173 göst.
7 Haziran 2023 Aile kategorisinde Berfingok (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 144 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Rtyww (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
0 oy
17 cevap 990 göst.
22 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Istenmeyentuy (54 puan) tarafından soruldu