0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (47 puan) tarafından

Ya öncelikle bu resmi attığım için çok çok  afedersiniz ama ilk çocuğum bı bilgim yok bebeğim 5 aylık sizce mukuslu mu

image

6 Cevaplar

0 oy
(12,840 puan) tarafından
Biraz mukuslu gibi ama 
(47 puan) tarafından
Peki neden oluyor bı bilginiz var mi
(12,840 puan) tarafından
Balgamı varsa onu atmış olabilir bide yoğun mukus alerji belirtisi oluyor diye biliyorum ama burda az görünüyor bilemedim
(47 puan) tarafından
İnşallah birşeyi yoktur çok teşekkür ederim yorumunuz için
(12,840 puan) tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
(143 puan) tarafından
Hastamiydi balgami atmis gibi gözüküyor 
(47 puan) tarafından
Yok hasta deyil ama dünden beri çok az ateşi var ama az
(143 puan) tarafından
İçindeki bagami atmis
(47 puan) tarafından
Peki çok teşekkür ederim
(143 puan) tarafından
Rica ederim canım iyi bisey yani oglumda oyle kakasinda oluyor sonra rahatlıyor balgami atti diye
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Mukus lu canım kontrol et sürekli olursa doktora götür bir kaç kez olursa sıkıntı olmaz demişti doktor bana tıkanıklığı falan olmuşsa balgam atmis bazen antibiyotik kullanıldıktan sonra olurdu doktor normal balgamı kaka yoluyla atıyor demişti 
(47 puan) tarafından
Antibiyotik hiç kullanmadım bugün çok hafif de ateşi vardı böylede görünce korktum yorumunuz için de teşekkür ederim
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Evet canım mukuslu ama tek başına mukusu olması pekte önemli değil belki balgamini yutmustur veya alerji de olabilir ama kanlı olana kadar alerji demedi bizim doktor
(47 puan) tarafından
Ozaman ben sürekli takip edeyim
(1,619 puan) tarafından
Evet canım öyle bariz bi kan olmuyor mukusun içine gizlenmiş noktalar gibiydi bizim yine de aklına takılır mukusu yapmaya devam ederse muanede gittiğinde gaita testi işte hem enfeksiyon hemde gizli kan bakarlar için rahat eder bide alerji olsa belli eder ciltte döküntü kızarıklık geçmeyen pişik sürekli gaz sancısı enfeksiyon olsa da ishal gibi olur sürekli yapar zaten yani sorun olsa mutlaka farkedersin
(47 puan) tarafından
Ya çok sağolun benim bu konuda hiç bilgim yoktu devam ederse ne olur ne olmaz yapicam testi
(1,619 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benim ikinci ama hiç bilgim yoktu alerji çıkınca öğreniyor insan başına gelmeyince bilmiyor çoğu seyi
(47 puan) tarafından
Teşekkür ederim size geçmiş olsun inşa en kısa zamanda alerjisi geçer
0 oy
tarafından
Mukuslu gibi duruyor
(47 puan) tarafından
Peki teşekkür ederim yorumunuz için
0 oy
(5,570 puan) tarafından
Az bişey var alerjisi falan var mı 
(47 puan) tarafından
Yok alerjisi ilk defa böyle oldu