0 oy
559 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (199 puan) tarafından
Kizlar 4 yasindaki cocugum domuz gribi olmustu dün oğrenmiştik. 2 gundur serum yiyior ve ilac kullaniyor vizede gececegini soylemisti banada geldi boğazimdan bağrima kadar bi ağri var kemiklerim cok agriyor atesim dun yoktu suan 38 derece ne yapmaliyim 7 aylik bebegim var kizimin telasindan yetiskinde gozukunce napilmasi gerektigini sormadm dun sadece parol almiatim.

38 derece yeyiskinlerde cokmu? Kiziminki 39 dereceydi

8 Cevaplar

0 oy
(12,272 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun peki belirttiler neler
(12,272 puan) tarafından
Offff çok geçmiş olsun canım
Nar çiçeği çayı iç .
Bil meyve tüketimi yap inşallah toparlanmaya başlarsın hemen
(199 puan) tarafından
Ssgolssin cnm Allahim kimseye yasatmasin sizlerde dikkat edin aslinda okullar bi sure kapansa iyi olcak ya:(
(12,272 puan) tarafından
Valla artık bindik bir alamete gidiyoz
Bakalım artık yaşayıp göreceğiz neler olacak
(199 puan) tarafından
Allahim korusun herkesi ya..
(12,272 puan) tarafından
Amin ecmain ♥️☺️
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Bal ve zencefil karistir ye

Ihlamur nane limon kaynatıp ic

Gecmis olsun 
(199 puan) tarafından
Suan malesef hicbiri yok
(7,617 puan) tarafından
Sabah almaya çalış canim
(199 puan) tarafından
Insallah cnm
0 oy
tarafından

Çok geçmiş olsun bilgim yok :( bide bu grip mi çıktı salginnvar benim mi haberim yok

(199 puan) tarafından
Evet varmış  kizima ortamdaki virusten etkilenmise gozukuyor dedi hastanede kalmasina gerek yok ama muhakkak serum almali dedi. Drdan duymadimda ortamdaki soylenti okuldan yayildigi konusunda
tarafından
Çok geçmiş olsun
0 oy
(513 puan) tarafından
Evet ya domuz gribi çıkmış çok geçmiş olsun canım 
(199 puan) tarafından
Cok sagol cnm
0 oy
tarafından
Allah şifa versin. C vitamini al , sıcak çaylar ıhlamur vs boğazını yumuşatır. Bugün biri bahsetmişti öksürük varsa zencefil rendeleyip balla karistirip yiyebilirsin. 
(199 puan) tarafından
Oksurek dha yogun degil  arada oksuruyorum ama cok zorluyor amin insallah sagolasin cnm
0 oy
tarafından
Öncelikle geçmiş olsun canım.  Dr gitmelisin domuz gribinde kullanılması gereken ilacı var ihmal.etmyein Dr gidin biran önce. 
(199 puan) tarafından
2 gundur surekli hastanedeydik evde atlatabildigim kadar atlatayim diordum ama gitsemmiki dedigin dogruda
tarafından
Canim arkadasimda oldu domuz gribi evde atlatmaya çalıştı ama sonradan dahada beter oldum bağışıklık.sistemi çöküyor birden ihmal.etme bir dr görün çünkü domuz gribi için bir ilaç var onu veriyorlar genelde. Grip olsa evet bitkisel.seyler iyi yine kullan bağışıklık.sistemini guclendir ama dr ihmal.etme  rabbim şifa versin ❤❤
(199 puan) tarafından
Valla bugun saglikocagina gittim dr igne verdi astim hastasi oldugum icin agir atlatiosum dedi ya covid ya domuz gribidir dedi test yapsanda bu durum degismez emziriosun her ilaci kullanamassin dedi takviye vitaminler parol ve igne yazdi. Atesim icinde dus aliorum soguk bez koyuyorum  bakalim nerrye kadar
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ya onun da mı testi var oğlum geçen hafta çok kötü hastaydi ilaç falan ama hala öksürük devam 11 aylık kizim da hasta onu da bugün götürdüm muayne edip ilaç yazdı test falan yapmadı  asıl çocuklara yapılması gerekir okuldan hep onlar taşıyor sizin test le mı belli oldu
(199 puan) tarafından
Sagolasin cnm yok test yapmiolar kan tahlili alnisti kizimdan ama ozel ayri test olmadi domuz gribi oldugundan eminmisiniz dedim yuzde 99 evet dedi cocuk dr. Aynen onlar tasiyor 7 aylik kizimda oksuruyor buhun ama yapacak bisi yok istedigin kadar korun gelior bisekilde
(1,621 puan) tarafından
Ay kız daha yeni annemle konuştum kuzenimin çocuğuna da domuz gribi demişler benim çocuklarda hasta ya geçmezse 1 2 güne tekrar özele göturucem için rahat değil normal grip gibi değil sanki çok öksürüyorlar Allah şifanızı versin inşallah covidde ilaç vermiyolar ya domuz gribi için verdi mı ilaç
(199 puan) tarafından
Kizima normal calpol iboflam antibiyotik verdi aynen normal grip gibi dgl ayni covid gibiymis cok sukur kizim 2 kez serum yedi ole gozu acildi  ama oksureyi devam ediyor
(1,621 puan) tarafından
Of yavrum ya inşallah çabuk geçer biz covid geçirdik ama çok hafifti bu daha ağır dün doktor ciğerleri o kadar kötü değil hastaneye yatıp buhar vermeye gerek yok dedi antibiyotik le balgam sökücü verdi bide calpol
0 oy
(15,063 puan) tarafından
Rabbim şifa versin canım maske tak bebek için 
(199 puan) tarafından
Ben taksam bile kizimi durduramiom gidip benden habersiz opuyor malesef bi eve geldimi cok zor bulasmamasi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 127 göst.
+1 oy
2 cevap 144 göst.
+3 oy
11 cevap 483 göst.
24 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Toprak24. (1,064 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 207 göst.

Kategoriler

1,495,281 soru