0 oy
580 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (849 puan) tarafından
Merhabalar..dün mesai saati sonuna doğru eşim 3 aylığına Şırnak'a geçici göreve gideceğini öğrendi ve bu sabah ilişiğini kesti, apar topar bugün yolcu ettim..4 aylık hamileyim ve babasız büyüyen biri olarak size hislerimi nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama kötü hissediyorum kendimi..biliyorum sayılı zaman, çok şükür sağlıklıyız ama sizden moral ve dua istiyorum..Allahım hayatımızdaki tüm zorlukları kolaylaştırsın..

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

7 aylık olana kadar anormal birşeyle karşılaşmadığınız sürece hamilelik genelde sıradan geçer canım bişe olmaz doğuma yetiştikten sonra doğumdan sonra yanınızda olduktan sonra 3 ay gitmiş çok değil sabret geçer zaman <3

(849 puan) tarafından
İnşallah biz de ona şükrediyoruz ki hamileliğin sonlarına doğru ya da bebek olduktan sonra çıkmadı diye..çok teşekkür ederim, Allah razı olsun..
-Reklam-
0 oy
(2,945 puan) tarafından
İnşallah bebeğin sahlikla buyusun babası da sagsaglim gelir Allah ne derse o olur oda mecburi olmasa gitmezdi nabsin zor işleri Rabbm yar ve yardımcıları olsun.
(849 puan) tarafından
Amin inşallah, Allah razı olsun..onlara ayrı zor, burada ben çok şükür işimde gücümde evimdeyim ailem burda ama o tek başına gitti..Allahım kolaylaştırsın, çok sağolun..
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcın olsun stres yapma sayılı gün çabuk geçer 
(849 puan) tarafından
Amin inşallah, çok teşekkür ederim..
0 oy
(2,506 puan) tarafından
Benimki asker değil ama ben 3 yıl ayrı yaşadım bir çocukla  3 ay azmis üzme kendini 
(849 puan) tarafından
Benim de asker değil gümrük memuru, sınır kapısına görevlendirildi..çok uzun ve çok zor olmuştur eminim sizin için, çok teşekkür ederim..
(2,506 puan) tarafından
Aynen çok zordu sende üzülme
(849 puan) tarafından
Elimden geleni yapacam, teşekkürler..
0 oy
(3,525 puan) tarafından
Eşim grvdeyken doğum yapmış biri olarak söylüorm evet çok zor ama Allah yardım ediyor hemde 19 aylıktı kızım o zaman hastaneden sağolsn arkadaşlarmz beni bıraktı ve dikişli halimle kızım ve yeni doğmş bebeğimle tek başımaydm eşim snraki gün gldi izin vermedikleri için stres yapma kendine dikkat et yeter
(849 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim, Allahım size de bir daha ayrılık göstermesin..bebeğim için güçlü olacam sıkıntı stres yapmayacam inşallah..
(3,525 puan) tarafından
İki ay sonra yine gitck yine tekim hayırlısıyla kazasız belasız  gidip gelsinler bize yeter rabbim tez zamanda kavuşmayı nasip etsn canm:)))
(849 puan) tarafından
Yaaa :(Amin inşallah sağlıkla gidip gelsinler..
0 oy
(2,098 puan) tarafından
Hamilelikte 3 ay ayrı kaldık doğumu kocamsiz yaptım ertesi gün anca gelmişti 

Oğlum 7 aylıkken sınıra gitti 

Oğlum 26 aylık olacak hala ayrıyız tek başıma büyütüyorum senede iki izne geliyor yüzünü görüyoruz 

Yaza inşallah iyi tayin yerleri çıkarda gideriz birlikte yani demem o ki herkes biseylerden geçiyor 

3 ay çabuk geçer üzme kendini 
(849 puan) tarafından
İnşallah tayini istediğiniz gönlünden geçen yerlere çıkar da bir araya gelirsiniz :(Rabbim kolaylıklar versin size de..
(2,098 puan) tarafından
Amın inşallah canım
0 oy
(1,011 puan) tarafından

Benim eşimde yurtdışına gitti Aralık'ta şuan 3 ayıma gireceğim ve ilk gebeliğim ve eşim önümüzdeki Aralık ayına kadar gelmeyecek yani doğumunu bile göremeyecek:'( 

Ama eşimin ailesiyle yaşıyoruz inşallah gelir gelmez evimizi alacağız o yüzden de biraz mutluyum;)

(849 puan) tarafından
Kıyamam size de, inşallah biraz daha sabredin sonra dediğiniz gibi kendi evinize çıkarsınız..
(1,011 puan) tarafından
İnşallah ya daha 8 aylık evliydik birde sadece sabret diyor eşim bende onun dediği gibi sabır ediyorum
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Babasız büyütmek nasıl bir duygu bnde kızımı babasız buyutcem daha on aylık
tarafından
Babası var cnm gelicek yani
(849 puan) tarafından
Allahım kolaylıklar versin, o kadar üzüldüm ki ;((ben kendim babasız büyüdüm..bebeğimin inşallah babası var gelecek Rabbimin izniyle 3 aylık geçici görevden sonra..eşiniz vefat mı etti yoksa ayrıldınız mı?
(1,003 puan) tarafından
Ayrıyim canım amin cümlemize
0 oy
tarafından
Valla cnm ben 4 yıla girecek Mart'ta evliyim 2.5 yaşında oğlum var eşimin doğu görevi bitti kavuşali 5ay oldu ne hamileyken ne oğlum varken yanımdaydı keşke geçici olsaydı vallahi gülerek sayardm günleri tahmin edebilecegn çok zor geçti yatalak oldum ailem baktı doğum yapmak zorunda kaldım tedaviye başlamak için oğlum küveze girdi vs. Vs. Sonuç olarak 2.5yasinda ben büyüttüm şimdi hamdolsun eşim yanımızda bence sabret geçecek 
(849 puan) tarafından
Allahım o zor günleri bir daha yaşatmasın, sağlıkla hep birlikte olun inşallah..ben de sabredecem, üzmeyecem kendimi elimden geldiğince..
tarafından
Aminnn cnm inşallah sende sabret bu günlerin değerini bil bebeğins daha iyi bak Rabbim sağ selamet kavuştursn
0 oy
tarafından
Benimki de Şırnak'ta görev yaptı bir ara neresine gitti canım bu arada eşim gittiği zaman yeni hamileydim insan alışıyor allahtan sonlarına yetişiyor çocuğu olunca gelir ne güzel 
(849 puan) tarafından
Şırnak-Silopi Habur sınır kapısı, eşim gümrük memuru öncesinde tanıştığımızda oradaydı şimdi tekrar geçici görev çıktı bakalım..haklısınız alışır insan ama şimdi ilk gün olunca böyle duygusalım..inşallah sağlıkla gelir..
tarafından
Anladım canım ben asker zannettim sag salim kavuşun inşallah
(849 puan) tarafından
Amin inşallah..

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 81 göst.
5 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,864 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 451 göst.
6 Mart 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,429 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 615 göst.
11 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Busranecati (742 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 107 göst.

408,518 soru

12,275,069 cevap

37,714 kullanıcı

Kategoriler

...