Kızlar kaynanamla dün konuştuk normalde bana iyidir ilk evlendiğimiz de çok sinir bozuyordu hergün hergün laf sokuyordu birkaç aydırlı düzgün dü yine aynı heralde neyse konuya gireyim 7 aylık hamileyim 2 ay sonra doğumum olucak şimdiden gelip gelmemeyle kafayı bozmuş dün aradı sen doğur annen gelsin 10 gün kalsın 10 gün sonra da ben geleyim dedi bende dedim ki iki tarafın ilk torunu görmek istersiniz diye düşünüyorum dedim yinede siz bilirsiniz dedim dedi görüntülü de görürüm iyimi söyledi ne demeye çalıştı anlamadım sonra farklı ildeyiz 40ına annem gilde mevlüt okutucam kaynanamda izmirde çalışıyor ona dedim sende gel dediki çocuk tam toparlasın havalar tam ısınsın öyle git ben iyi niyet diye düşündüm dedim okutup hemen getiricem Bi Kuran okunsa çok iyi olur dedim sen Kurandan önce Bi vazgeçmede kuran senden vazgeçmez merak etme dedi bana o kadar zoruma gittiki çok şükür herşeyimi görmeye çalışırım Rabbim bilir o da bilir o halde bana böyle demesi kötü etti beni üstelik hamileliğimin de riskli olduğunu bile bile üstüne bulunduğumuz şehire misafir davet etmiş fakat ben hiçbirini tanımıyorum onunda uzaktan akrabası oluyor aramışlar sizin geline gidelim diye kaynanamda gidin demiş ya insan bile bile yangına körükle gider mi eşimde anne rahatsız biliyorsun iş bile göremiyor niye davet ettin dedi birşey olmaz onlar kendileri yaparlar bizim sülale öyle değildir senden beklemezler dedi ama misafir onlar ben ev sahibiyim sonuçta hastayım erken doğum olabilir açılmam var kanamam hep oluyor misafir baş üstüne çok severim ama tanımıyorum hiç görmedim şu zamana kadar ve birşey yapmadan gönderirsem hem benim içim rahat etmez hemde sülale olarak lafçılar çok moralim bozuldu öyle böyle değil kimseye de demedim sizinle dertleşmek istedim üzüldüm açıkçası gerçekten severim sayarım ama sayma seviyesini geçti diye düşünüyorum.