Merhaba kızlar dun benim kontrolüm vardı ve cinsiyeti kesin bir şekilde öğrendik çok ama çok şükür rabbime bir kızım olucak inşALLAH kaynanamda eşimi benden kıskanıyor evlendik evleneli benimle uğraşıyor ve beni hala kabullenemedi neyse sonra kayinpederim oğlum neyiniz olcak cinsiyet öğrendinizmi mı dedi eşimde kızımız olucak inşALLAH dedi kaynanamda demesin mi okadar BEDDUA ETTİM EZANLAR OKUNURKEN NAMAZ KİLARKEN HEP DUA ETTİM HEP BEDDUA ETTİM BİR OGLU OLSUN DİYE DEDİ benim elim ayağım titremeye başladı kalbim fln carpmaya başladı bende ne kotulugumuzu gordunde öyle diyorsun dedim benim eşim sana ne yaptı dedim e evlendikten sonra bizden soğudu benden uzak duruyor dedi bende k.bakma ama ben burda otururken bekarken ki gibi seni öpmesi dakka başı kabul edemem dedim kayimpederimde artık o evli bekarken gibi olamaz cocuk onunda eşi var bı çocuğu olucak dedi oda olgunlaştı dedi eşimde sen niye bab gibi bize anlayışla olgunlukla yaklasamiyosun dedi bı oğlunuz olsunda görün dedi bende Rabbimden hep bizim için hangi evlat hayirlisiysa onu bize nasip et Allahım diye dua ettim dedim rabbim iyide kotuyude görüyor ben dün çok üzüldüm benim eşim beddua ettirecek hiç kötü birşey yapmadı daha benim karnimda ki doğmamış çocuğa beddua eden birinden ne iyilik beklinir ki Allah'ıma havalettim ben hakkınızı helal edin bana akıl verin kızlar çok üzgünüm
Öyle kaynanayı parçalardım kesin :@
Hiç muhatap dahi olma derim
Kendi buyudukce akli kuculenlerden hic takilma ogluda kocasida biliyo ne oldugunu bak sen cociguna odaklan
Allahından bulsun boş ver sıkma canını herkes farkında eşinde senin yanındaymış zaten bence kafana takmamaya çalış biliyorum çok zor ama Allaha havale et o en adaletlidir çünkü sen kensinide parçalasan gelmiş kaç yaşına olgunlaşamamış dahada olgunlaşması zor sen az görüş eşimin annesidir diye saygını esirgeme kendinide ezdirme cevabını üslupluca ver huzurun bozulmasın çünkü en önemli şey burda eşinin yanında olması
Hiç üzme kendini beddua eden döner kendinde bulur derler.Uzulerek kendini yıpratma.cok şükür ki herşeyden büyük ALLAH var.sen sağlıklı bir hamilelik geçirmeye bak başka şeylere kulaklarını tika gitsin.
Dua ile bedduayi ayni anda edince frekanslari karışmış galiba nötralize etmis anlasilan :D :D enteresan kafadaymis kaynanan hem dua ediyor ardindan beddua ediyor falan :D kafana taktiğina degmez dogacak kizina odaklan bacim.
Ne alaka oglaninda hayırsızi var kizinda
Böyle çirkef insanların hepsini toplayıp kaynayan kazana atacaksın allah affetsin çok ağır oldu ama artık yeter kaynana kaynana valla tak etti ya anasını satayım kimseden bi fayda bi yardım görmezsin ama konu bozgunculuğa gelince maşallah başına toplanan çok olur takma cnm ne diyim ki Allah ıslah etsin
kuzum sen evine yuvana bak boşver allahindan bulsun ya minicik bebeğe ne dio ya.esinle iyi ol.sen boşver
Allaha havale et canim başka yapacak bişeyin yok ayrıca her itin bedduasi kabul olsaydı gökten kemik yağardı haksız edilen beddua sahibini bulur
Ağzından çıksın eteğine düşsün deseydin sende :) beduuya sahibine aittir canım.sen canını skma
Uzulme canim gelir gecer bunlar duani et uyu Allah buyuktur
1,494,118 soru
24,410,493 cevap
350,874 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın