0 oy
80 göst.
Aile kategorisinde (379 puan) tarafından

Slm kızlar ben 3 yıldır evliyim ve ve 2 yaşında kızım var şu an erzurumdayiz daha önce ankaradan urfaya sık sık giderdim otobüs ile ama ankara urfa yolu düz ve hep gece otobüsune binerdim kızım gece sabaha kadar ne olursa olsun uyur buraya yeni geldik ve ailemi özledim babamda sabah gel diyo erzurum urfa yolu çok tehlikeli ve kâr yağışı var sis olurmuş babmda şöför olduğu için hep gündüz gel diyo acabs kızım ike gündüz girebilirmiyim ki:( daha önce hiç yolculuğuk yapmadım kızım ilr gündüz bir defa uyur oda bir saat otobüs bileti 5 ay önce 100 tl idi iki koltuk aliyordum ya kızım uyusun diye şimdi iki koltuk almays kalksam gidiş dönüş ünm 800 olcak ama özlem de var gitmek istiyorum sizce tek koltuk rahat olurmu kızım ile...kusura bakmayın hakkınızı helal edin uzun oldu

5 Cevaplar

0 oy
(4,543 puan) tarafından
Bende aydın İstanbul tek koltukla giderdim saatlerce çocuk kucağımda sıkılırdi birde benim oğlum baya sessizdi yani o bile huysuzlanirdi otobüste iyi düşün derim kış günü çocukta hasta olur
-Reklam-
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Tek koltuk ile olmaz birde yanınıza oturan kişi olacaktır Valla uçak bak hem mesafe uzun rezil olacağıma biraz daha fazla para verir daha rahat giderdim.
(379 puan) tarafından
Canım uçak direk urfaya yok istanbul ankara aktarma  1000 tl gidiş sadece
0 oy
tarafından
Yani iki koltuk ile ortalama 800 lira gözden çıkıyorsa bu fiyata uçak bileti de alabilirsin .Yanılmıyorsam urfa erzurum 9-10 saat sürüyor. Çocuk ile çekilecek çile değil. Bi araştır derim uçak fiyatlarını. 
(379 puan) tarafından
Canım uçak dirk urfaya yok istanbul ankara sonra urfa 3 aktarma yaziyo ve sadece gidiş 1000 tl
0 oy
tarafından
Kış ayında yolculuk yapıp çocuğunu hasta etme. Salgılar qlmis basini gidiyor  ve artik çocuklarda hastalığa yakalanıyor .özlemini telefon ile gider xanim 3 4 ay sonra havalar ısınınca rahat gidersin ve hastalık seyri biraz düzelmiş olur. 
0 oy
(407 puan) tarafından
Canım bende bursadan Erzuruma gittim kızım 2 yaşındaydı ozaman. Gündüz 3 te bindim sabah 10da indim. kızım gayet iyi durdu evet bazen sıkılıyolar ama telefon kıraker vs verdim susuyodu aglamiyodu oyle cok. Once sen içini rahat tutu ki cocukta huzursuz olmasın. İki koltuk aldim ama nolcak yine benim kucagimda uyudu yine benim kucagimda oturdu. Gündüz de uyur merak etme araba salladikca uykusu geliyo bebişlerin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 81 göst.
10 Temmuz 2023 Aile kategorisinde ayparstugba (2,220 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 265 göst.
22 Aralık 2022 Aile kategorisinde Fairytalee (2,603 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 113 göst.
26 Temmuz 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Hulyali (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 138 göst.
28 Ağustos 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,433 soru

12,085,801 cevap

36,374 kullanıcı

...