ayy kızlar biz evleneli 4. Yılımız oluyo bu sene.... kocam beni çok şaşırttı en son ilk evlendigimiz seneler özel günümu kutlar di sonra bırakmıştı dün gece bunu getirmiş bana nasıl mutlu oldum ağladım aslında biz kadınları mutlu etmek çok kolay da eşlerimiz bazen ihmal ediyorlar özel gün falan da değildi o yüzden çok şaşkınım içimden geldi diyor en son 2 gün önce kavga etmiştik ama kendisi sucluydu belkide pişman oldu ama o kavgayla alakası yok diyor içinden gelmis mis .sjsjsj
Maşallah canım Allah sevginizi eksiltmesin 2 hafta öncede bana bu geldi☺️
Benimki de tlfn almsti ihtiyacım vardı diye almstia yoksa asla almazdı ama çok cok mutlu olmstimo sanki dünyaları ayahima serdi küçücük bir sürpriz hediye ile rabbim suerkeklerin aklından suprizleri eksik etmesin
Ne güzel canm Allah daim etsin
Acaba ne haltlar karıştırıyo da durduk yere böyle bşy aldı şaka kız şaka herşeyde bi bit yeniği arıyozya ondan espri yaptım keşke heo böyle olsalar halbuki bi çikolata bile mutlu ediyo kadınları hep mutlu olun inşallah kuzum
Maşallah canım ne güzel.afiyet bal olsun
Ben adamın kulağını çekeyim bari hergün çikolatalar geliyor ama ayıcığı eksik
Çiçek manyağı hep alirdi artik yasakladim kuruyor pis oluyor ev. En güzeli para versin
Maşallah cnm rabim daim etsin senin adına bende çok sevindim benim odun 3senedir hiçbir şey almadı bundsn sonrada beklemiyorum açıkçası
1,490,844 soru
24,364,107 cevap
347,378 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın