+1 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (2,988 puan) tarafından
tarafından kapalı

Oğlum 15 aylık etkinlik aklıma geldikçe yapıyorum ama çoğu zamanda aklıma bişi gelmiyor öyle oyuncaklarla rast gele oynuyoruz bazen serbest bırakıyorum çekmece dagitiyo falan neyse uzatiyorjm dedim ki planlı olsun etkinlik planı yaptım haftalık sizce yeterli mi eksikliklerim neler

image

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
(7,654 puan) tarafından
Okunmuyor yazdığın ama güzel tabi etkinlik önemli 
(2,988 puan) tarafından
Benim yazım berbat yakından çekmeye çalışayım tekrardan canım
-Reklam-
0 oy
(581 puan) tarafından
Okunmuyor yazılar bebeğim net atarmiskn
(2,988 puan) tarafından
Yeniden attım ama cnm bakar msn
0 oy
(5,132 puan) tarafından
Ben olsam bir listeye yazardım etkinlikleri çünkü unutuyor insan, o gün ne yapmak istesek onu yapardık yanına da günü yazardım ve sonraki günler aynı şekilde hepsi tükenince başka bir gün ilk oynadıgımız oyunu oynardık
(2,988 puan) tarafından
Yaptım ama eksikliklerim var mı fikirlere açığım
(5,132 puan) tarafından
Yeterince var keşfettikçe eklersin
(2,988 puan) tarafından
Eksik leirm çok dimi
0 oy
(2,988 puan) tarafından

İns bir parça daha okunaklı olmuştur 

image

0 oy
(7,792 puan) tarafından
Bemce onemli olan verimli ve mutlu vakit gecirmek her sey sayilar renkler degil baxen oylesine eglenmek de güzel.
(2,988 puan) tarafından
Orası öyle zaten hani etkinlikle ri maksimum 15 dk bile bakmiyo da yine de hoşuna giderse katkı olursa kaliteli zaman yecirmek adına düşündüm
(7,792 puan) tarafından
Anladim canim ama ben anlik olmasini daha çok seviyorum sanirim ya :D zaten pek okuyamadim yazdiklarini okuyabildigim kadariyla guzel
(2,988 puan) tarafından
Teskkur ederim cnm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 153 göst.
24 Şubat 2022 Moda kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,988 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 226 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Sv tht (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 363 göst.
+1 oy
13 cevap 406 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Hayalperestt (2,909 puan) tarafından soruldu

404,098 soru

12,105,621 cevap

36,425 kullanıcı

...