+1 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (3,080 puan) tarafından

Oğlum 15 aylık etkinlik aklıma geldikçe yapıyorum ama çoğu zamanda aklıma bişi gelmiyor öyle oyuncaklarla rast gele oynuyoruz bazen serbest bırakıyorum çekmece dagitiyo falan neyse uzatiyorjm dedim ki planlı olsun etkinlik planı yaptım haftalık sizce yeterli mi eksikliklerim neler

image

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
(7,619 puan) tarafından
Okunmuyor yazdığın ama güzel tabi etkinlik önemli 
(3,080 puan) tarafından
Benim yazım berbat yakından çekmeye çalışayım tekrardan canım
-Reklam-
0 oy
(581 puan) tarafından
Okunmuyor yazılar bebeğim net atarmiskn
(3,080 puan) tarafından
Yeniden attım ama cnm bakar msn
0 oy
(5,126 puan) tarafından
Ben olsam bir listeye yazardım etkinlikleri çünkü unutuyor insan, o gün ne yapmak istesek onu yapardık yanına da günü yazardım ve sonraki günler aynı şekilde hepsi tükenince başka bir gün ilk oynadıgımız oyunu oynardık
(3,080 puan) tarafından
Yaptım ama eksikliklerim var mı fikirlere açığım
(5,126 puan) tarafından
Yeterince var keşfettikçe eklersin
(3,080 puan) tarafından
Eksik leirm çok dimi
0 oy
(3,080 puan) tarafından

İns bir parça daha okunaklı olmuştur 

image

0 oy
(7,787 puan) tarafından
Bemce onemli olan verimli ve mutlu vakit gecirmek her sey sayilar renkler degil baxen oylesine eglenmek de güzel.
(3,080 puan) tarafından
Orası öyle zaten hani etkinlikle ri maksimum 15 dk bile bakmiyo da yine de hoşuna giderse katkı olursa kaliteli zaman yecirmek adına düşündüm
(7,787 puan) tarafından
Anladim canim ama ben anlik olmasini daha çok seviyorum sanirim ya :D zaten pek okuyamadim yazdiklarini okuyabildigim kadariyla guzel
(3,080 puan) tarafından
Teskkur ederim cnm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 160 göst.
24 Şubat 2022 Moda kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,121 puan) tarafından soruldu
+4 oy
13 cevap 371 göst.
13 saat önce Diğer kategorisinde KAHVESEVERANNNEE (2,277 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 418 göst.
+2 oy
11 cevap 334 göst.

413,446 soru

12,447,374 cevap

46,191 kullanıcı

Kategoriler

...