Burda bazı paylaşımları görüyorum, çok üzülüyorum..bir kardeşiniz ya da bir ablanız olarak görün beni bunları okurken..evlilik çok güzel birşey ama doğru insanla..lütfen acele etmeyin, 20li yaşlarda verdiğim birçok kararı şu an 30 yaşımda beğenmiyorum..evet evlilik güzel birşey ama olmazsa olmaz birşey değil..ondan öncesinde bir mesleğiniz olsun, ekonomik özgürlüğünüz olsun, ayaklarınızın üzerinde durun, az da olsa kendi harçlığınız olur..sadece maddi olarak değil manevi olarak da insana çok iyi geliyor çalışmak, çevre edinmek, kimseye muhtaç olmadan kendi ayaklarının üzerinde durmak..keşke her erkek eşini Allahın bir emaneti gibi görse ve o şekilde davransa ama ne yazık ki öyle olmuyor ve böyle evliliklerin sayısı giderek artıyor..hiç birşeyin ne yazık ki garantisi olmuyor..çocuklarınızı da bu şekilde yetiştirin, özellikle de kız çocuklarınızı..ben üniversitede hocayım, görüyorum o yaşlarda hayatlarında birinin olması ya da evlenmek onlara çok heyecanlı ve güzel geliyor, aynı uyarıları onlara da yapıyorum..kimseyi rencide etmek kötü hissettirmek değil amacım..elimden başka birşey gelse keşke, en azından bu şekilde paylaşmak istedim..kaderiniz Allahtan başka kimsenin elinde olmasın, kimseye muhtaç olmayın Allahtan başka..en büyük dualarımdandır..