0 oy
772 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (508 puan) tarafından
Eşim namaza başladı dinine falan bu aralar çok düşkün oldu beni kıyafet konusunda uyarıyor haklı biliyorum ama yapamıyorum içimden hiç glemiyor sizler ne durumdasınız nasıl giyiniyorsunuz

27 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Kendi bilen birisi zaten nasıl giyeceğini de bilir benim eşim bana demesine gerek yok sinirlenecegi şeyleri biliyorum ve giymiyorum
tarafından
Aynen canm ➕
(7,035 puan) tarafından
Bende bir atı vala
tarafından
Teşekkürler kızlar ❤️
-Reklam-
+2 oy
(7,617 puan) tarafından
Cocuk degilim ne istersem onu giyerim
tarafından
Aynen evlenirken öyle beğenip kabul ediyor sonra şunu giy bunu yap. Böyle şeyler zorlamayla değil içten gelecek .
(8,789 puan) tarafından
Katılıyorum sana. Hml :)
(7,617 puan) tarafından
Adamin her dedigini yapinca daha cok sever düşüncesi var
tarafından
Bence tam tersi asıl o zman erkeğin gözünde  değer kaybediyor. Nasılsa istediğimi yaptırırım , bir duruşu yok diye saygı duymuyor. Tabi hepsi aynı diyemem ama istisnalar kaideyi bozmaz.
(7,617 puan) tarafından
Bazi kadınlar malesef bu düşüncede
+1 oy
(16,818 puan) tarafından
Seni uyarması onun görevi uyarsın yazsın buda sana kalms evet herkes özgür ama.dinimize uygun giyinmekte bize verilmiş bir emir eş üzerine düşeni yaparak seni uyarır ister de ne güzeldir ki uyarsan. 

Sonuçta herker ne eders kendisine onu götürür 
tarafından
➕➕➕➕❤️
0 oy
tarafından
Canım o senin içinde olması lazım ben çarşaf giyiyorum küçüklüğümden beri tabi hemen olmaz o eşinin dediği
tarafından
Maşallah canım ❤️
tarafından
Sağol canım:)
0 oy
tarafından
Bişey yapacaksan Allah rizasi için yapmalısınız 
0 oy
(959 puan) tarafından
Din için değil ama dikkat etmem hususunda uyarırsa dikkat ederim çok abes birşey olursa ama öyle de dikkatsiz giyinen biri değilim
0 oy
tarafından
Mecbur dediği şekilde giyiyorum yoksa evden bile çıkamıyoruz kapı önünde üstümü değişene kadar ısrar eder tartışırız. Ah ne tartışmalar ettik bu yüzden yıllarca bende en sonunda pes ettim. Dolabım etekler şortlar croplarla dolu hepsi günlük ev kıyafetine döndü mecbur
0 oy
(2,693 puan) tarafından

Yani tamam zaten dikkat ediyorum ben giyim kuşamıma açık birisi olarak öyle sıfır kollu tayt mini falan giyen birisi değilim normal giyinirim oyüzden de hiç karışmaz bikeresinde sıfır kollu giydim sırf tepkisini ölçmek için dışarı markete gidiyorum dedim ses etmedi bende onu çıkardım tshort giydim eşinde bence seni bu kadar bunaltmamalı. Kapalı bir kadın dikkat etmesi gereken kurallara dikkat eder bence 

0 oy
tarafından
Benimde esim çarşaf giymemi cok istiyor ama ben yapamıyorum 

Keske keske  esim dedigi icin degilde kendim istedigim icin giyebilsem 
0 oy
(7,400 puan) tarafından
Eşin için deil cnm Allah rızası için içinden gelsin eğer dinine bu aralar duskunse bunu ona anlat oda araştırsın zorla  hiç bişey olmaz içinden gelmesi lazm
0 oy
(599 puan) tarafından
Uyarir ve uyamaya calisrim evet carsaf giymiyorum feraca ve buyuk basartu örterim ama o pantolan giymemi istemez giymem çarşaf ister ama ben hazır olmadan onu yapamam yani o biraz takva meselesi 
0 oy
tarafından
Eşimde öyle namazını aksatmaz ailesi hepsi kapalı tek açık benim bende çok açık giyiniyorum eşim hep uyarıyı kapanmiyosun bari biraz kapalı giyin diye. Bende dikkat ediyorum eskisi kadar açık giyinmiyorum. 
0 oy
tarafından
Zorlama ile olmuyor canım malasef çok açık. Giyinen biri olamamama rağmen eşim kapanmamı istedi kavga ettik kapandım ama olmadı çünkü içinden gelicek birsey yaparken ve sonun da açıldim ama yinede absürd şeyler giymiyorum 
0 oy
(5,753 puan) tarafından
Onun seni uyarmak görevi canım sen de gavas yavas olacağını uygun bir dille anlat ona inşallah zamanla sende uyum saglarsin
0 oy
(782 puan) tarafından
Esin seni uyarmakta haklı 

Ve şöyle bişey bir erkek karısının orasinin burasının gözüktüğü vücut hatlarının belli ettiği şekil giyimine karışmadığı zaman o erkeğin vay haline 

Ne mutlu ki seni uyarıyor 

Ve eşinin yolundan git 

Çok şükür evlisin ne mutlu ki eşin Allah hidayetinde biri 

Daha ne istiyorsun
0 oy
tarafından
kapalıyım zaten beni uyaracağı Bi durum yok 
0 oy
tarafından
Bir birbirimize karismayiz acik biriyim bisey demez evlilik kısıtlamak değildir cocuk muyuz sanki
0 oy
tarafından
Ay bu namaza yeni baslayanlar da hemen fetva vermeye kalkiyorya ayar oluyorum ha,yav bi rahat bırak zaten zamanı gelince kendiliğinden olacak her şey.
0 oy
tarafından
Herkz n günahı kendine burdaki insanların ne giydiğini boşver esinz Allah yoluna girms o yolda sizi uyarms ister yaprsnz ister yapmz
0 oy
tarafından
Benim aklım yok mu. Ben günahı sevabı ayırabiliyorm. Beni en fazla uyarabilir ama baski yapamaz izin vermem. Vermedim de

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 2,145 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,068 göst.
14 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 497 göst.
19 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Yonca00 (669 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 2,111 göst.