0 oy
110 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,743 puan) tarafından
Arkadaşlar bugün sordum ama yeterli cevap gelmedi o yüzden bir de bu saatler de sorayım dedim. Mochi kullanan var mı? Süt sağma aleti. Ben işe başlıcam 1ay sonra süt biriltirmek istiyorum ne önerirsiniz? Kullandınız mı?.

.

.

Diğer post kapatıldı

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kullanıyorum canm ama o süt sagmak için değil süt toplamak için. Yani emzirirken diğer gogus sızlıyor ya onu takıyorsun iki meme de çalışmış oluyor oradaki fışkıran sütü sızlayan sütü topluyor.
(2,743 puan) tarafından
Hadi yaa tüh
-Reklam-
0 oy
(167 puan) tarafından
Lansinoh elektrikli süt sağma pompası kullan. (Şarjlı olanları da var) Bende işe başlıcam onu kullanıcam. Başka türlü baş edemezsin manuel pompalarla. Hem sağması çook uzun sürer hemde çok el yorar. 
(2,743 puan) tarafından
Çok pahalanmış ya
(167 puan) tarafından
Dolap uygulamasında ikinci el olanlar var tertemiz kullanıp satıyorlar al bitane. Ne vericen bir sürü para boş boşuna
(2,743 puan) tarafından
Ya sağlıklı olur mu öylesi ? Temiz midir mesela
tarafından
Evet bende ikilisini kullanıyorum çok rahat.
(167 puan) tarafından
Kaymamış suda dezenfekte edersin şişesiyle başlığını tamamdır neden olmasın herkes sıfırdan mı alıyor sanıyorsun
0 oy
(1,933 puan) tarafından
Çalışyorsan süt biriktireceksen mochinin senin işine yarayacağını sanmıyorum süt sağma makinesi tercih et bence
(2,743 puan) tarafından
Çok pahalanmoş
(1,933 puan) tarafından
Letgodan alsana ikinci el nolcak sanki anne sütü kadar temiz bişeymi var hem sadece kainesini alıp biberonu u yeni takarsın. Ben aventin elektrikli pompasını almıştım o kadar işime yaradıki  anlatamam iyiki almışım tepe tepe kullandım şimdi sarıp ikinci çocuğuma braktım. Çok güzel bişey valla.
0 oy
(15,952 puan) tarafından

image

Weellwel kullandım canim benn gayette güzeldi hızını kendim ayarliyabiliyordumm 

(2,743 puan) tarafından
Nasıl bir şeyid
(15,952 puan) tarafından
Resim koydum canim bak
(2,743 puan) tarafından
Ne kadar sürede sağıyor bu mochiden daha mı iyi
(15,952 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum canım oğlum erken doğduğu için kuvezde kaldı mecburen aldık eşimin arkadaşı bunu önermişti 20 dk bı gogusu 20 dk bı gogusu sagiyordum ben hemsiremiz öyle demisti

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 244 göst.
0 oy
10 cevap 246 göst.
13 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.
15 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.
8 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Busra3509 (266 puan) tarafından soruldu

414,054 soru

12,461,960 cevap

46,758 kullanıcı

Kategoriler

...