0 oy
1,647 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Bir gece yatılı misafir olarak kaynanamda kalmak zorundayız bugun dedim ki yarında sizde kalıcaz ama yatıcak yer varmı dedim nezaketen. Yoksa yer olduğunu biliyorum evi bomboş nezaketen sormuş oldum. Verdiği cevap: Var var sen şu odada yatarsın oğlum şu odada yatar. Bana verdiği odada da eşimin babannesi yatıyor yatalak, bir kanapede babannesi yatıcsk diğer kanepe de ben ve bebeğim yatacakmış. Eşimde içerdeki odada kanepe de yatacakmış. bende şok oldum açıkçası evli çifte ayrı oda verilmesi nerde görülmüş. Tamam yatak odasını da bize vermesini beklemiyorum ama eşime verdiği odaya bize yer yatağı serebilirdi çok daha rahat yatardık bana çok ayıp geldi. Mecburi olmasam gidip asla kalmam ama 1 gecelik başka evde geçirmek zorundayız. Sizce de ayıp değil mi bu ? Bu arada bize yer yatağı sersen de olur birlikte yatarız dedim yok bişey olmaz sen o odada yatarsın dedi. Bende gece bebek çok uyanıyor babanne rahatsız olmasın dedim bieşy olmaz gece oda çok uyumuyor zaten diyor. Israrla ayrı yatırcağını belirtti bende artık sustum bir yerden sonra

50 Cevaplar

0 oy
(44,928 puan) tarafından
Bende senin yerinde olsam çocuğumu alır gece kocamın yanına girer uyurum kim ne karışır boşver 
tarafından
Kız orda yatacak kanepede yer yok azıcık olsa o odada yatarım çok dar o kanepe
-Reklam-
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Bende yatağımı alirim esimin yaninda yatarim :)
tarafından
Yatağı nasıl alabilirim canım kadın vermezse
(1,570 puan) tarafından
Allah akil versin kari kocayi ayri yatırani da ilk görüyorum
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Yatak sermek istememiş kirlenir die düşünmüş heral çok yaşlı mı bu kadar pinti oldğuna göre
tarafından
Evet sebebi bu kirlenir diye değilde onu indir kaldır uğraşmak istemiyor evine gideriz çayı bırak su bile vermez yere yatak da sermeye uğraşmıyor işte
(3,504 puan) tarafından
Seni geçtim oğlunadamı değer vermiyor
0 oy
(1,298 puan) tarafından
Sende dicektin ki bn eşimden ayri yatmam. Ayrıca yer var mı ne demek sende suç. Sorarsan böyle der. Direk gidince sana diğer tarafta yer açmayacak sen geç dicek yok bn eşimle yatarım ayrı yatmam diceksin
tarafından
Evet öyle yaparım ama susup eşimin tepkisine bakmak istiyorum tepki verecek mi merak ettim daha haberi yok onun hiçbişey demiyorum yarın izlicem ne diceğini
(1,298 puan) tarafından
Bişey diyemeyebilir..sende bı an bişey dememissin bnce eşinin tepki vermesini bekleme. Hiç ses etmezse bu kayınvaliden için artı tepki.  Daha da üzerine gelir. Bir de bı kere böyle yatarsaniz arrik hep o şekilde yatırır sizi..sonra da onlar öyle istiyor der çıkar işin icinden
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Benim kaynanadan bi tane daha işte ben yeni evliydim daha ayrı yatırdı sonra eşim akademiye gitti ordan gelirdi bizi yine ayrı yatırırdi sinirimden kudururdum valla kıskançlik mi artık nedir bilmiyorum 
tarafından
Sizinkiler gene iyi benimki kendine oglunla biz salonda yatalım sen küçük odada uyu der kayinpederimle de yatmaz oglunla aynı odada uyumak ister ilk başlarda ziyarete gidince öyleydi eşim ben salonda rahat edemiyorum diyip küçük odaya hazirlatiyor yatağı yanıma  kıskanıyor baya belli oluyor ayrı yatırmak ayrı birşey kendi yattığı odada yatsın ister oğlu ben hiç takilmam aman ne yaparlarsa yapsınlar eşimde kocaman adam yani kendi geliyor zaten burda uyumucam burda uyucam diye :)
(1,309 puan) tarafından
O da değişikmis valla en azından eşin ses çıkarıyor benimki hiç seslenmezdi bi de evimiz uzak diye eve de göndermezdi kız yeni evlisin yani çok sinir bozucuydu valla
tarafından
Benim ki ayrılmaz tatlım dibimden de aman bana oda verdikten sonra sıkıntı değil benim yanımda ekstra biri olmasın babanne veya kaynanam görümcem olmasjn yatarken yanımda kim nerde yatarsa yatsın ben rahat yatayım tek odada umrum olmaz :D boşver sende takma kim nerde uyursa uyusun sonra zaten eve gelince hep beraber uyuyacaksiniz kocanla o hep senin kocan olacak nasılsa üç beş gün için hiç öyle şeyleri umursama tatlım sinirini bozsan sana zarar boşver
0 oy
(220 puan) tarafından
Sen eşine söyle rahat edemem seninle aynı odada kalalım de eşin desin annesine. 
0 oy
(1,508 puan) tarafından

Benimde annem öyle knlara gidince ısrarla bana kendi yattıkları yere seriyor eşime diğer odaya bende inadına gidip eşimin ora yatınca söylene söylene minder veriyor :D

tarafından
Niye öyle yapıyor
(1,508 puan) tarafından
Eşimle uyumamdan hoşlanmıyor kendi de babamla hep ayrı yatardı belki ondan kayınvalidem hiç karışmaz hatta bir yere gidersek geline ayrı sermeyin der ama annem asla bize bile gelince sen benle yat eşin yatak odasında yatsın diyor. :)
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Sende inadina git kocanla yat
0 oy
tarafından
Mecbur kalmadıkça ayrı yatmam
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Benim kaynanamda aynıydı 
0 oy
(11,217 puan) tarafından
Iyide ona neden birakiosun ki bu tercihi :) biz ayni odada uyucaz diyebilirdin gayet acik. Yasak degil ayip dgl :)
0 oy
(139 puan) tarafından
Ah bu kaynanalar kuzum eşine şöyle eşin annesine desin aynı odada yatalım diye ama senin dediğini demesin
0 oy
(245 puan) tarafından
Rahat edemem ben babannenin yanın da eşim varken niye onun yanın da yatiyim aynı oda da kalırız de kendin al ser yatağını. Karşı taraf anlamıyorsa sen de hiic uzatma ne alaka ki. Benim kayinvalidem de onlar da kaldığım da çocukla sen oturma odasin da yatin dedi oğlum da yatağın da yatsın arkada demişti. Ben kendi başıma filan yatamam oda yanımız da yatck burda dedim bidaha da bsey diyemedi bazen bastırman gerekiyor cidden. 
0 oy
tarafından
Ben kabul etmem şahsen başka yerde misafirlik olsa evet bir şey diyemem ama kaynanamgil yani öyle bir teklifte hiç bulunmazlar bile doğru da değil bence kabuk etmeyecektn inadına da kocanla yatacaktın ayıp değil ki söyleseydin yani istediğini desinler hamileyken eşim uyuya kaldı anneside bizdeydi bende kaldırdım ki yatağa gidelim djye kaynanam hani art niyetle değil tabi birşey olmaz burda yatsın ben öbür koltuğa yatarım dedi yok anne dedim güldüm kocamsız hiç yatamam ben için rahat etmez dedim güldük falan yani
0 oy
(581 puan) tarafından
Bende kayınvalidem de kaldığım zaman kayınvalidem kendi diyor siz birlikte yatin diye ama ben yatmiyorum rahat edemiyorum öyle ayıp geliyor biraz herkesin fikri ayrı tabi 
0 oy
tarafından

Ben ayrı yatmazdim valla sormazdim bile su boş odaya yer yatağı serelim  bu gece eşimle orda yatarız biz derdim hemen ki zaten kimseye bırakmadan ben hallediyorum genelde :D

0 oy
(79 puan) tarafından
Sana bunu yapmış bu akşam eşimin köyüne gittik sözde kalacaktık bir baktım eltim kocası görümce kocası bekar kaynım ve eşimle biz toplam 4 çocuk neyse yemek yendi çay içildi kızımın üstünü giydiriyorum kayınpeder dedi nereye dedim eve klamaya gelmedinizmi dedim yarın misafirimiz var kusura bakmayın kaynım diyorki kadınlar bir tarafta erkekler bir tarafta yatacak yermi yok evet bana göre yer yok 5 aylık bebeğim var birde o çocuk bu çocuk derken sabahlayacagim neden onların keyfi olacak ben se huzursuz inanın 1 saatlik yoldu ama göze aldım evime şimdi yeni girdim çocuklarımı uyuttum hangi devirde yaşıyoruz yaa elti görümce kaynana bir odada yatacak insanları anlamak zor sizinki bilerek size iş çıkarmış yokmu akraba falan gidin birgecelik orda kalın yaptığı ayıp yanii
0 oy
(46 puan) tarafından
Bizede haber et kiz merak  ettim eşin ne diycek 
0 oy
(5,117 puan) tarafından
Yer yatağının yerini biliyorsan git eşinin yatacağı kanepenin yanına yap bir şey derse ben eşimden ayrı yatamıyorum de bence sonuçta evli çiftsiniz niye ayrı ayrı odalarda yatacaksınız imkan varken
0 oy
tarafından
Ben kocamdan ayri yatamam desene kiskanclik yapmis sanki normalde beraber yatmiyosunuz ya

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 256 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Elif34 (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 386 göst.
8 Mayıs 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 193 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Asli_eren_47 (936 puan) tarafından soruldu

404,098 soru

12,105,620 cevap