Bir gece yatılı misafir olarak kaynanamda kalmak zorundayız bugun dedim ki yarında sizde kalıcaz ama yatıcak yer varmı dedim nezaketen. Yoksa yer olduğunu biliyorum evi bomboş nezaketen sormuş oldum. Verdiği cevap: Var var sen şu odada yatarsın oğlum şu odada yatar. Bana verdiği odada da eşimin babannesi yatıyor yatalak, bir kanapede babannesi yatıcsk diğer kanepe de ben ve bebeğim yatacakmış. Eşimde içerdeki odada kanepe de yatacakmış. bende şok oldum açıkçası evli çifte ayrı oda verilmesi nerde görülmüş. Tamam yatak odasını da bize vermesini beklemiyorum ama eşime verdiği odaya bize yer yatağı serebilirdi çok daha rahat yatardık bana çok ayıp geldi. Mecburi olmasam gidip asla kalmam ama 1 gecelik başka evde geçirmek zorundayız. Sizce de ayıp değil mi bu ? Bu arada bize yer yatağı sersen de olur birlikte yatarız dedim yok bişey olmaz sen o odada yatarsın dedi. Bende gece bebek çok uyanıyor babanne rahatsız olmasın dedim bieşy olmaz gece oda çok uyumuyor zaten diyor. Israrla ayrı yatırcağını belirtti bende artık sustum bir yerden sonra