0 oy
513 göst.
Aile kategorisinde (446 puan) tarafından
Kizlar 2 aylik bebegim hasta 2 gün önce kayinbabam geldi. Gripmiş bilmiyordum. Aldi oynadı. Öptü. Aksamsı bebegim öksürüyordu. Bugün burnu tıkanmıs nefes alamiyor. Sabahtandîr. Açìyorum. Tekrar tıkanıyor. Agzindan salya akiyor. Gözleri kırmizi hırıltısi var. Fıskirarak kusmaya basladi. Huzursuz. Kalk gidelim diyorum. Doktor ne yapacak ablami ara bak onlatin böyle oldugunda ne yapmış diyor. Babandan senden bulaştı diyorum. 2 günde bulaşmaz diyor. Sen aç burnunu bisey olmaz diyor. Bu halde cocuk hasta kucagimda uyuyor. Açım bebek uyanmasın diye kalkamıyorum. Kendiside kalk kahvaltı hazırla diyor. Evde ne yapabilirim. Burnunu açamıyorum.

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
İşte bu yüzden kadınlarımızın ayakta durması lazım,baktın götürmüyor mu sen alıp gideceksin kimseye sormadan, kendi işimi kendim hallederim diyeceksin.
-Reklam-
0 oy
(7,753 puan) tarafından
İki aylık bebek öpülürmü ya ne cahil insanlar var yazık yavruma yaaa fışkırarak kusması iyi değil yalnız ne yap et bi çocuk doktoru na göster kızım ihmale gelmez yaa böyle kocaları varya ne diyim bilemedim:(
0 oy
(7,232 puan) tarafından
Çok şiddetliyse eve ambulans çağırın:(((  valla keşke yakın olaydık sana calpol dolven hepsi var verirdim sana kuzum... 
(7,232 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin senin kocayada.
(446 puan) tarafından
Allah razi olsun Parol var zaten kullanayimmi acaba ama atesi yok
(7,232 puan) tarafından
Valla biz dolvenin çok faydasını gördük.  Parolda vardı geçen gripti verdim hafif geldi etkisi:(  sonra kendim içtim hepsini  bende griptim:)
0 oy
tarafından
Allah ıslah etsin o yanındaki insan müsveddesini.. Bırak onu ya kalk git devlet hastanesi de mi yok. Versin parasını baba değil mi bir işe yarasın. Evde ne yapsan geçiremezsin onu doktor görsün. Yavrum daha kötü olmasın 
0 oy
(1,415 puan) tarafından
Canım niye eşlerinizin bu kadar baskın olmasına izin veriyorsunuz ki.? Bak dün akşam benim bebenin boynu kıp kırmızı olmuş kabarmış üstleri iltihap gibi sulu sulu kabarcıklar var alerji mi ne bilmiyorum hemen Pazartesiye randevu aldım eşim isiliktir büyütme geçer dedi kızdı azarladı beni bende ona daha sert çıkıştım elini vicdanına  koy konuş babayım diye de dolanma karşımda ben götürecem senden izin alan yok dedim ya sen kardeşinden arabayı alır götürür getirirsin ya da ben taksiyle gider gelirim sen bilirsin ama oğlumu doktor görecek konu kapanmıştır dedim kapıyı çarpıp çıktım odadan sabah kalktık gık yok bnm herifte sıkıyosa bi da desin götürme diye ağzını yırtarım çocuğum söz konusuysa feriştahını tanımam kaldı ki köy yerindeyim ulaşım sıkıntım var yoksa şimdiden alır acile giderdim..  Sen de kap çocuğunu al götür hastane uzaksa sağlık ocağına götür ilaçsız düzelmez o çocuk senin dediğin kadar kötüyse..
(446 puan) tarafından
Saglik ocagi kapali pazar diye doktorunu arayacagim ne yapayim diye.
(1,415 puan) tarafından
Bugün için demedim sağlık ocağını

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 105 göst.
1 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Adamasaliii (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 648 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,609 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 513 göst.
7 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 240 göst.
20 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif12 (309 puan) tarafından soruldu

406,968 soru

12,214,273 cevap

36,794 kullanıcı

...