Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Bebegim hasta doktora götürmüyor evde ne yapabilirim
0
oy
481
göst.
16 Ocak 2022
Aile
kategorisinde
Zelis...
(
446
puan)
tarafından
soruldu
Kizlar 2 aylik bebegim hasta 2 gün önce kayinbabam geldi. Gripmiş bilmiyordum. Aldi oynadı. Öptü. Aksamsı bebegim öksürüyordu. Bugün burnu tıkanmıs nefes alamiyor. Sabahtandîr. Açìyorum. Tekrar tıkanıyor. Agzindan salya akiyor. Gözleri kırmizi hırıltısi var. Fıskirarak kusmaya basladi. Huzursuz. Kalk gidelim diyorum. Doktor ne yapacak ablami ara bak onlatin böyle oldugunda ne yapmış diyor. Babandan senden bulaştı diyorum. 2 günde bulaşmaz diyor. Sen aç burnunu bisey olmaz diyor. Bu halde cocuk hasta kucagimda uyuyor. Açım bebek uyanmasın diye kalkamıyorum. Kendiside kalk kahvaltı hazırla diyor. Evde ne yapabilirim. Burnunu açamıyorum.
hastalik
bebek
tavsiye-fikir
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
26
Cevaplar
0
oy
16 Ocak 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
İşte bu yüzden kadınlarımızın ayakta durması lazım,baktın götürmüyor mu sen alıp gideceksin kimseye sormadan, kendi işimi kendim hallederim diyeceksin.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
16 Ocak 2022
Begonya
(
7,753
puan)
tarafından
cevaplandı
İki aylık bebek öpülürmü ya ne cahil insanlar var yazık yavruma yaaa fışkırarak kusması iyi değil yalnız ne yap et bi çocuk doktoru na göster kızım ihmale gelmez yaa böyle kocaları varya ne diyim bilemedim:(
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Ocak 2022
☀️❣gülperim☀️❣
(
7,232
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok şiddetliyse eve ambulans çağırın:((( valla keşke yakın olaydık sana calpol dolven hepsi var verirdim sana kuzum...
16 Ocak 2022
☀️❣gülperim☀️❣
(
7,232
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah akıl fikir versin senin kocayada.
16 Ocak 2022
Zelis...
(
446
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah razi olsun Parol var zaten kullanayimmi acaba ama atesi yok
16 Ocak 2022
☀️❣gülperim☀️❣
(
7,232
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla biz dolvenin çok faydasını gördük. Parolda vardı geçen gripti verdim hafif geldi etkisi:( sonra kendim içtim hepsini bende griptim:)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Ocak 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Allah ıslah etsin o yanındaki insan müsveddesini.. Bırak onu ya kalk git devlet hastanesi de mi yok. Versin parasını baba değil mi bir işe yarasın. Evde ne yapsan geçiremezsin onu doktor görsün. Yavrum daha kötü olmasın
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Ocak 2022
A_K_KAYA
(
1,415
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım niye eşlerinizin bu kadar baskın olmasına izin veriyorsunuz ki.? Bak dün akşam benim bebenin boynu kıp kırmızı olmuş kabarmış üstleri iltihap gibi sulu sulu kabarcıklar var alerji mi ne bilmiyorum hemen Pazartesiye randevu aldım eşim isiliktir büyütme geçer dedi kızdı azarladı beni bende ona daha sert çıkıştım elini vicdanına koy konuş babayım diye de dolanma karşımda ben götürecem senden izin alan yok dedim ya sen kardeşinden arabayı alır götürür getirirsin ya da ben taksiyle gider gelirim sen bilirsin ama oğlumu doktor görecek konu kapanmıştır dedim kapıyı çarpıp çıktım odadan sabah kalktık gık yok bnm herifte sıkıyosa bi da desin götürme diye ağzını yırtarım çocuğum söz konusuysa feriştahını tanımam kaldı ki köy yerindeyim ulaşım sıkıntım var yoksa şimdiden alır acile giderdim.. Sen de kap çocuğunu al götür hastane uzaksa sağlık ocağına götür ilaçsız düzelmez o çocuk senin dediğin kadar kötüyse..
16 Ocak 2022
Zelis...
(
446
puan)
tarafından
yorumlandı
Saglik ocagi kapali pazar diye doktorunu arayacagim ne yapayim diye.
16 Ocak 2022
A_K_KAYA
(
1,415
puan)
tarafından
yorumlandı
Bugün için demedim sağlık ocağını
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz