0 oy
966 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,451 puan) tarafından
Kızlar kusura bakmayın biraz uzun ama görüşlerinizi merak ediyorum 7 aylık hamileyim dün gidip çocuğun beşik bebek arabası Pusetini aldık kaynanam gilde kendileriyle beraber 30 küsür yaşında erkek yeğeni yaşıyor biz gösterdiğimizde yeğeni geldi anne baba olmak öyle kolay değil dedi gülüyor birde bunun yarın maması var bezi var aman 2.ye geç kalmayın hemen yapın dedi eşimede ondan önceki görüşmelerimizde boşanırsan yarın birgün nafaka var niye acele ettiniz dedi daha ne kadar evleneli olmuş dedi ben onu dedikten sonra kızdım dünde biz o kadar mutluyuz içine etti yani daha doğrusu benim kaynanama bugün dedim ona ne oluyor omu bakıcak çocuğa dedim kendi eşindende boşanmış bir oğlu var madem babalığı biliyor kendi çocuğunu alsın sizin yanınızdan çıksın dedim madem öyle diyorsa o kadın bakmak zorundaysa o da baksın dedim bize niye diyor dedim önceki seferde boşanma dedi ben kalbini kırmıyorum niye boşandın niye orda kalıyorsun diye o her konuşmamızda bir kulp takıyor eşime senin faturan niye böyle uluslararasımı konuşuyorsun dedi onu ne ilgilendirir omu veriyor parasını dedim kaynanam kalkıp onu tuttu bana Bi lafları var sen boşanma lafını asla diyemezsin o sana şakasına söyler o sizi çok sever kardeşi bilir daha sizle konuşmaz olur biter abisi görüyor bende dedim siz deseniz anlarım ama benim birşeyim olmuyor onu ilgilendirmez ben çocuk yapmışım yapmamışım kayınbabamla dalga geçiyor hem onlarda kalıyor hemde kayınbabam ütüsüne kadar yapıyor dedim varsın yapsın dedi benim zoruma gidiyor adam hep sessiz sürekli sessiz birşey demiyor diye ezemez dedim neyse baktım hep onu tutuyor tamam anne iyi dedim kayınbabamla konuştum kapatınca iyi akşamlar bile demedi bana öyle Bi konuştu ki hatırlamıyorum bile peşpeşe dedi ama öyle böyle değil bana 1 konuda bile hak vermedi ya bende onu anne diyip içimi döktüm gözlerim doldu ağlamamak için o kadar kötü oldum ki. 

11 Cevaplar

0 oy
(7,619 puan) tarafından
Okumadim sadece soru başlığına cevap veriyorum Haklı olanin yaninda olurdum ortayi bulmaya çalışırdım 
(1,451 puan) tarafından
O öyle yapmadı işte tam tersini yaptı canı sağolsun.
-Reklam-
0 oy
(2,188 puan) tarafından
O adam sizin ilişkinizi baltalama çabasında onunla muhatap olmayı minimuma indirgemelisizn ilişkiniz poztif anlaşılan. Kendi yaşadığı olumsuzlukları sizde yasarsiniz diye düşünüyor hanımefendi
(1,451 puan) tarafından
Ya ben muhatap bile olmuyorum ama annesi hemen telefonu ona çeviriyor onun dediği her kelimeye gülüyor dinliyor onu  bizim aldığımız beyaz eşyaların aynısına kadar almış kıskanmayan gidip alır mı eşime diyorum boşver takma diyor.
0 oy
tarafından
Anladigim kadarıyla takılmayı seven sinir bozucu biri ama sen biraz abartmissin gibi geldi kusura bakma. Muhatap olma dediklerini duymazdan gelebilirsin sonuçta dediğin gibi senin birşeyin olmuyor. 
(1,451 puan) tarafından
Ya ben onla konuşmuyorum bile kaynanam her konuşmamızda onu gösterir dalga geçer kayınbabamla güler hep onu dinler ben saymam ama zorla kendini saydırmaya çalışıyor.
tarafından
Kaale alma boşver rahatsız olduğunu gördükce daha fazla konuşur öyleleri
0 oy
(808 puan) tarafından
Söyleseydin kendi basaramadigin balığın kocaligin acısını bizden çıkarma kendi isinle kendi hayatinla ilgilen derdim kaynanamla da muhatap olmazdim
(1,451 puan) tarafından
Öyle olucak artık tutuyorsa tuttuğu kişinin yanında kalsın anlamıyor gerçekten onane ya o kadar kötü oldum hala kalktı onu tuttu.
0 oy
tarafından
Elin iyisi olmaz. Açma içini dışını anlamaz çünkü yanında da olmaz. O kendi kanından olanı tutacak tabi. 
(1,451 puan) tarafından
Kesinlikle daha muhatap bile olmıycam yanındaysa dursun kendi bilir.
tarafından
En iyisini yaparsın. Bugün yakın görüp anlattığını yarın sana karşı kullanır. Hiç anlatma.
(1,451 puan) tarafından
Kesinlikle zaten kullanıyor eşime çocuk getirme boşanırsınız nafaka falan dedi bundan önce bende tekrar kaynanama dedim o zaman dedi takma kafana o bilerek dememiştir şimdi diyişimde o kadar dediki anlamadım yani gerçekten psikolojimi bozdular gerçekten
tarafından
Onlar için psikoloji falan bozma
0 oy
(849 puan) tarafından
Ne yazık ki erkeklerin birçoğu ailesinin nasıl olduğunu bildiği halde sen birşey diyince kötü oluyorsun, onu savunuyorlar..ben de bunu nişanlıyken yaşadım ve sinir krizi geçirdim hayatımda ilk defa..ondan sonra da daha yorum yapmadım..o yüzden tutup tutmama değil de haklı bile olsanız siz el olur yabancı olursunuz..siz siz olun, bu toplara girmeyin benden size tavsiye..gerekirse eşiniz müdahale etsin bırakın..
(1,451 puan) tarafından
Ya kendi de el olmadı mı herşeye diyor ben bunu yaşadım beni anlaması lazımken tam tersi tabi yeğen yani eşimde boşver diyor takma falan eşimde orda birşey bile demedi onları tuttu ikisinede helal olsun gerçekten daha muhatap olmayı bile düşünmüyorum
(849 puan) tarafından
Ahhh ahhh hiç öyle olmuyor, siz anlıyorum ki gerçekten kayınvalidenizin sizi anlayacağını düşünmüşsünüz ve o şekilde paylaşmışsınız ama bunu eşinize de anlatsaydınız benzer cevapları alabilirdiniz..akıl ve ruh sağlığınız için üç maymunu oynamanız daha doğru..
(1,451 puan) tarafından
Eşime dedim hep boşver hep boşver bu yani ya bizim eve ne fatura gelmiş onu bile sorarlar eşim ne kadar maaş almış ne gelmiş ne gitmiş ben yine gıkımı çıkarmam ama sabır yani gerçekten psikolojim bozuldu artık bazen gülüyorum bazen ağlıyorum
0 oy
tarafından
Bence samimi buldugundan falan değil psikolojisi bozulmuş heralde kendi sindirememiş ayrılıgı sizle ugrasıyor. Kayınvaliden haksızlık yapmış bariz en azınddan düzgün bi dille bosver kızım o ne dedinş bilmiyı falan dwse bari

Ayrıca kayınbabanın kocaman adamın ütüsünü yapmasına da takıldım
(1,451 puan) tarafından
Ya adamın eline kaynar su döküldü ikisi kahkaha attılar bende adamın canı yanıyor orda dedim kalkıp Bi buz versene dedim öyle kalktı kaynanam
(1,451 puan) tarafından
Eşimde biliyor ama ben orda değilim birşey diyemiyorum hastalansalar o var diyor
tarafından
Yazık ya
0 oy
(448 puan) tarafından
Kendi mutsuz olduğu için sizide mutsuz görmek istiyor kulaklarını ona karşı tıka ve sende ona inat hep mutlugunu sergile kudursun :)
(1,451 puan) tarafından
Öyle yapıyorum ailesini seviyorum sayıyorum o adam orda olunca daha güzel konuşuyorum ama kaynanam o Bi laf desin hemen ağzına bakar 2 kişiyle boşandı sen boşandın demedim o niye hep diyor onu tuttu ya ben ne diyeyim komuşmayayım ne öyle ne öyle
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Acaba samimî gördüğü için mi öyle konuşuyor yoksa boş boğazlık mı yapıyor keşke eşin baştan tersleseymis 
(1,451 puan) tarafından
Eşimde abi diyor abimdie diyor birde ailesinin orda ondan başka kimsesi yok hastalansalar birtek o var ondan eşimde birşey diyemiyor
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Acaba samimî gördüğü için mi öyle konuşuyor yoksa boş boğazlık mı yapıyor keşke eşin baştan tersleseymis 
(1,451 puan) tarafından
Eşimin ailesi tek oradalar birtek o adam var diye hastalansalar o olur en azından ondan birşet demiyorum diyor boşver sende diyor takma diyor
0 oy
tarafından
Hata sende canım benim kaynananı karıştırmayacaktın direk o pisliğin yüzüne söyleyecektin bu lafları ağzına edeceksin ki bir daha açamazsın ağzını 
(1,451 puan) tarafından
Kaynanam ona meraklı zaten hemen gider aktarır bana da dedi ilk evlendiğimizde  hemen niye çocuk diye dedim çocuk evin bereketidir senin çocuğun var kötümü dedim bezi var maması var Allah kolaylaştırır dedim sustu yine coşmuş kaynanama bilerek dedim çünkü kaynanam hep onun ağzına bakıyor bende dedim en azından yüzüde belli olsun sağolsun bellide etti

İlgili sorular

+1 oy
26 cevap 567 göst.
15 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne06 (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 949 göst.
16 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 299 göst.
0 oy
6 cevap 260 göst.

413,527 soru

12,448,973 cevap

46,237 kullanıcı

Kategoriler

...