Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kayınbaba kızımla banyo yapacakmış
+2
oy
3,023
göst.
16 Ocak 2022
Diğer
kategorisinde
Feyzan
(
241
puan)
tarafından
soruldu
17 Ocak 2022
Feyzan
tarafından
yeniden kategorilendirildi
Kızım 4 aylık ve kayınbaba hep dile getiriyor işte biraz daha büyü beraber banyo yapcaz sen küçük kilodunu giyceksin benim sırtımı yıkıycan işte senle öpüşcez uyuycaz filan gibi laflar ediyo kızımla konuşurken
Bundan önce de kızından olan kız torunu var onunlada öyleymiş
Kızımada diyo hiç kuruluşun yok die yapcaz die
Bir iki defa daha söyledi ben hamileyken ve dogum yapınca söylemişti kaileye almadım yanlış düşünmek istemiyorum uyarsam bu defa böyle konuşma die sıkıntı çocugu kucagına bile vermiyorum zaten eşime dolaylı yoldan dedim niye böyle diyo die yok olmaz öyle filan dedi ben mi yanlışım kızlar fikir verin
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
155
Cevaplar
0
oy
16 Ocak 2022
Feyzan
(
241
puan)
tarafından
cevaplandı
16 Ocak 2022
Feyzan
tarafından
seçilmiş
En İyi Cevap
Kızlar linç grubuna sesleniyorum bakın ben mi art niyetliyim die size soru sordum bu dedikleeinizin hepsini illaki bende düşünüyorum tekrar diyorum evlerine gitmiyorum onlarında ayaklarını kestim evimizden ama arsızlık yapıp geliyodu
Ki eşim yada ben böyle bir duruma zaten izin vermeyiz eşimin uyarmasına gelince bir insan babasına bunu konduramaz evet dediklerinizin hepsinde yerden göge kadar haklısınız fakat ana babalıga laf demeniz olmamış ben o adama ne kızımı veriyorum nede yalnız bırakıyorum ki bu böyle devam edecek herkez için Allah korusun tabiki devir kötü böyle bi olayın olabilme durumu göz ardı edilemez ki emin olun ki ana babasından başka kimse çocugunu daha iyi koruyamaz ki egerki ben koruyamayacak biri olsam neden burda sizinle paylaşıyım çok şükür bende babasıda abiside gayet iyi koruruz Allahın izniyle benim paylaşma sebebim eminimki burda çogu kişi bunları duyuyor fakat ana babadır diye konduramıyor ben mi yanlış düşünüyorum diyeydi teşekkür ederim yorumlarınız için adamda zaten bu saatten sonra gelemez gereken cevapları misliyle aldı merak etmeyin iyi geceler
16 Ocak 2022
Ada3
(
2,313
puan)
tarafından
yorumlandı
Herşey dediğin gibiyse iyi o zaman ama siz genede o adamdan sakının ewinize dâhi almayın
16 Ocak 2022
Feyzan
(
241
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok daha adım atamazda ben bunu nasıl sindircem eşim üzüldü bi acayip oldu o var
16 Ocak 2022
.._
(
1,270
puan)
tarafından
yorumlandı
Bırak canım eşin üzülüyorsa üzülsün allah korusun ileride daha çok uzulmesinden iyidir şimdi üzülmesi
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+33
oy
16 Ocak 2022
Selo De Bana
(
25,224
puan)
tarafından
cevaplandı
Kayın baban şrfsiz pislik sapığın teki orası ayrı mevzu. Peki sen bu lafları kaaleye almadın mı? Bu laflara dolaylı yoldan mı konuşma yaptın.? Sen nasıl bir annesin kocan nasıl bir baba ki bu lafları duyup ağzına sıçıp onu siktr edip hayatınızdan çıkaramıyosunuz sizede ana baba olarak yazıklar olsun. Vay haline böyle ana babaya sahip olan çocukların. Ne gelirse en yakından geliyo lafının kanıtıdır bu yazdıkların. Akıl alır gibi değil çıldırıyorum bunları yazarken şuan. Siz zaten bu lafları etme cüretini ona vermişsiniz geçmiş ola. Bikaç sene sonra tv lerde izleriz dedesi çocuguna tecavüz etti diye haberlere çıkarsınız şuraya yazıyorum...
16 önceki yorum göster
16 Ocak 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Şaka olduğuna inanmak istiyorum canım çünkü hicbir anne baba bu şekilde konuşturmaz ağzına si.carim valla
16 Ocak 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ağzına s.cmak bile az kalır ay
16 Ocak 2022
Elifcik010101
(
406
puan)
tarafından
yorumlandı
En hakli yorum
16 Ocak 2022
kubra1992
(
3,550
puan)
tarafından
yorumlandı
Ne haklı yprum. O adamı boğazındn keserim o ne oyle.
16 Ocak 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Herkes anne baba olmamalı ya. Cidden. Ben çok üzüldüm. Adam ben sapıgim diye bağırıyor. Daha ne desin. Noter tasdikli belgeyle mi gelsin. Böyle bi mahlukati evine sokmamasi bebelerinin yanına yaklastirmamasi lazım. Asla normal değil asla.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+11
oy
16 Ocak 2022
turuncununsesi
(
1,052
puan)
tarafından
cevaplandı
Tek yanlışınız bunları söyledikçe sessiz kalıp ağzının payını vermemek olmuş bence. Öyle şey mi olurmuş, sapık mıdır nedir
4 önceki yorum göster
16 Ocak 2022
Feyzan
(
241
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok gülüm evlerine bile gitmiyorum ki burda banyoyu bırak tek kalması söz konusu bile degil
16 Ocak 2022
turuncununsesi
(
1,052
puan)
tarafından
yorumlandı
Diğer kızı istismar edip etmediği belli değil kaldı ki ne nşyetle yaparsa yapsın öpmesi vs istismardır. Varsın hayatınızda olmasın görüşmeyin bundan sonra ne kaybedersiniz açıkça konuşun
16 Ocak 2022
Metehan'ın Annesi
(
9,625
puan)
tarafından
yorumlandı
Düşüncesi bile tiksinç ya şuan daha görmeden nefret ettim adamdan..yani içinde art niyet olmayan insan öpüşme kelimesini bile torununa karşı kullanmaz yani kadında dese bana göre sıkıntı ama böyle bi cümleleri erkeğin söylemesi hic normal değil
16 Ocak 2022
Hvvktn
(
1,213
puan)
tarafından
yorumlandı
Bence diğer çocuk için birşey yap sen ne belli o yavruya zarar vermediği adı şer.fsz
16 Ocak 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Bence de yani ilk söylediğinde hayır baba olmaz öyle şey diyeydin niye sessiz kaliyosun anlamıyorum. Neyse geç kalmış sayilmazsin şimdi söyle
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+9
oy
16 Ocak 2022
GOZDE & MINA
(
11,136
puan)
tarafından
cevaplandı
Bunun asla yanlış anlaşılma tarafı yok düpedüz taciz ne iğrenç insanlar var asla görüşmem evime de sokmam onu isterse kendi babam çyle desin gebertirim onu öpüşcez ne demek a.m.n evladı p.zvnk
16 Ocak 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Defalarca arti verebilsem verirdim inan
16 Ocak 2022
GOZDE & MINA
(
11,136
puan)
tarafından
yorumlandı
Ağzımı çok pis bozarım böyle konuların affı olmaz..
16 Ocak 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Öyle dede evime girmeyi birak kapımın onunden bile geçemez
17 Ocak 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Kesinlikle oyle . Okurken kanım dondu. İki gün sonra haberlerde bide bu bebe çıkmasın karşımıza.hastalikli adam
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+2
oy
16 Ocak 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Allah hepinizin belasını versin adam açık açık soylemis daha ne dicek ya neyi bekliyorsunuz ağzımı bozmak istemiyorum da lanet olsun ya soyunuz sopunuza ...
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+2
oy
16 Ocak 2022
Elif yalçın
(
1,326
puan)
tarafından
cevaplandı
Şaka mısjniz ya.bizi mi trolluyosunuz. Yoksa malll misiniz. Böyle birşeye nasıl sessiz kalabiliyorsumuz
16 Ocak 2022
Arya 56
(
1,052
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla bende senin gibi dusundum hic bir dede kucuk kilodunla banyo etcez bilmem ne sok dayim ya
16 Ocak 2022
SeydaUraz
(
2,570
puan)
tarafından
yorumlandı
Yuh artıkk..... Bunun şakası olmaz burda hiç birimiz gülmedik... Dedesiinin resmen çocuklara hastalığı var. Gidin şikayetçi olun ... Aşıları var hastaneleri var... Bu ruhsal bir hastalıktır. Kendi kızından torunu var ne demek? Tövbeler tövbesiiii.... Bunu bu şekilde normalmiş gibi yazan birinin samimiyetine cidden inanmıyorum..
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
16 Ocak 2022
Metehan'ın Annesi
(
9,625
puan)
tarafından
cevaplandı
Nutkum tutuldu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
16 Ocak 2022
glshyknc
(
849
puan)
tarafından
cevaplandı
Lütfen ucunda ne olursa olsun buna müsaade etmeyin hiç masum bir düşünce değil midem bulandı
16 Ocak 2022
Feyzan
(
241
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya diyorum adama kızımı bile vermiyorum altını filan kesinlikle babasından hariç kimsenin yanında açmam
16 Ocak 2022
glshyknc
(
849
puan)
tarafından
yorumlandı
Allaha emanet olun, kendinize de bebeğinize de çok dikkat edin..Rabbim kötü niyetli insanlara fırsat vermesin..
16 Ocak 2022
Feyzan
(
241
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin canım sagolasın
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
16 Ocak 2022
2 evlat annesi
(
1,768
puan)
tarafından
cevaplandı
O adamla kizini yalnız bile bırakmayı aklının ucundan bile geçirme o nasıl bir konuşma biçimi sapik mi nedir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
16 Ocak 2022
Emine 123
(
171
puan)
tarafından
cevaplandı
Cnm en büyük örnek muslume
16 Ocak 2022
GOZDE & MINA
(
11,136
puan)
tarafından
yorumlandı
O kıza üzüldüğüm kadar kimseye üzülemedim içim yanıyor hala
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
16 Ocak 2022
ikbal
(
50,868
puan)
tarafından
cevaplandı
Okurken inan iliklerime kadar kaskati kesildim gerisini sen anla yazik o diger torunada gebersin gitsin boyle pislikler
16 Ocak 2022
Hafsammm
(
156
puan)
tarafından
yorumlandı
Hiç sorma canm şuan öyle sınır oldum ki ben olsam direk uyarır tepki verirdim ve dinlemiyorsa kafasında paracalrim ne bulsam iğrenç
16 Ocak 2022
ikbal
(
50,868
puan)
tarafından
yorumlandı
Diger kiz cocugunuda bi araştırmak lazimm bu kaynana gorumcede mal. Simdi babam bana dicek kizinla banyo yapicam yemin olsun bagira cagira terkederim evi bir daha asla gitmem
16 Ocak 2022
Hafsammm
(
156
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla bende gitmem hatta imkanım varsa evimi bile başka şehire taşırım çıldırdım resmen ben
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
16 Ocak 2022
Premsesannesi
(
659
puan)
tarafından
cevaplandı
Yanında çocuğa yönelik yapılan istismar haberlerini oku böylelerini dar ağacında salladırcan 4 ***** köpeğin önüne Atıcan de eğer kalbini kırmak istemiyorsan yanlış düşündüğünü zannediyorsan he yok baktın ki adamın niyeti kötü ozaman aç ağzını yum gözünü o bir daha dile getirince böyle birşeyin asla olmacagini doğru bulmadığını direk söyle sonradan dizini dövecegine başta al önlemini vallaha ağzımı bozacam şimdi s.erfsiz o.rusbu çocuğu ona ne elin çocuğunun banyosunda onu uşkuruyla boğarım hadım eder sokaklar da dolaştiririm p.ezeve.nk
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
16 Ocak 2022
Alisimm
(
2,493
puan)
tarafından
cevaplandı
Tam pıç yaaa yeminle
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
16 Ocak 2022
Minnoşbiranne
(
1,137
puan)
tarafından
cevaplandı
Hiç dönüp analigini sorguladım ki hadi sen gerizek.alisin kocan olacak şahsiyet adam mı peki ? Ben bile kızı babamın eline verdiğim zaman istemsizce bakiyorum nasıl davranıyor kıza nasıl hareketleri kıza karşı diye kaldı ki böyle laflar edecek adamın ağzına sicrarim mkodugum senin kayinbaban ne tür bı ******** serefsizligin kaçıncı boyutu bu m.al mısınız siz ruh hastası mısınız suursuz musunuz nasıl izin verirseniz olm böyle birşeye beyninize scam sizin kimse kusura bakmasın dede torun haberleri duymaktan odun kopuyor ve buna benzer haberler ama anlaşılan su ki bu kafayla yaşayanlar oldukça duymaya devam edicez
16 Ocak 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ya ben babasının yanında bile utana sıkıla alıyorum altını, köye gitmiştik sobalı ev banyo yaptıracaz diye çıkarttık babamı ne olacak dedi annem de çık dedi öyle yanında soymadım bile. Biz mi fesatız millet mi mal ben anlamiyom
16 Ocak 2022
Minnoşbiranne
(
1,137
puan)
tarafından
yorumlandı
Yoo yok bu Lara göre fesat biziz ben degistirsigim zaman kapatırım kızın elbisesiyle özel bolgesini yalan yok useniyorum bazen başka odaya geçmeye kapatıyorum elbiseyle valla gormesin diye olacak şey var olmayacak şey var anam bunlar balatalari sıyırmış
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Ocak 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Sakin izin verme ne sapıkça bir düşünce bu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Ocak 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Hayatta izin verme sakın ama sakın aslaaaa izin verme
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Ocak 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Tövbeeeeeeeee bismillah diyecek hiç bir şey bulamadım dengesiz yaa
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Ocak 2022
Edagünes
(
22,072
puan)
tarafından
cevaplandı
Yuh artik izne verme sapikmi ne
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Ocak 2022
Gul2528
(
456
puan)
tarafından
cevaplandı
Tövbe neler duyucaz sakin verme eline neler duyuyoruz normal değil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Ocak 2022
✔°FaToo° ✔
(
16,269
puan)
tarafından
cevaplandı
Sapik mi bu adam tövbeler olsun aman diyeyim ne kadar dnegesizce bir diyalog rahatsız olduğunu belirtsen bir an önce iyi olur gitsin karısıyla yikansin te Allah im ya nasıl bir dünyada yasiyoruz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
1
2
3
4
...
8
sonraki »
İlgili sorular
0
oy
37
cevap
1,197
göst.
Kaynanam bebeğimle banyo yapacakmış
16 Ocak 2022
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
6
cevap
328
göst.
Esim yarin is yerinde kahvalti yapacakmış fikir verir misiniz ?
19 Kasım 2021
Yemek-Tarifler
kategorisinde
Ogluşumm❤
(
518
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
8