0 oy
328 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Mrb iyi akşamlar 8 gün önce normal doğum yaptım şuan kabızlık sorunum var ilaç kullanamıyorum midem kötü oluyor kayısı suyu içiyorum ama bı faydasi yok ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz 

10 Cevaplar

0 oy
(7,620 puan) tarafından
Bol bol su ic karbonhidrattan kaçın kuru incir armut tüket bi de yulaf lapasi yada sütle tüket 
-Reklam-
0 oy
(13,626 puan) tarafından
Duphalac şurup al hemen içmeye başla canım tadı çok güzel midene hiç bir şey yapmaz 8 gün de çok fazla hastaneye gidip lavman yaptır ya da başka çare yok 
tarafından
Lavman yaparla mi ki isteğe gore
(13,626 puan) tarafından
Yaparlar canım kardeşime yapmışlardı ki bence mutlaka yaptır 8 gün çok uzun süre dediğim şurubu da al içmeye başla bağırsakların düzenli çalışmasını sağlar
(936 puan) tarafından
Bende bu şurubu yazacaktım ama arkadaşn yorum u gördüm .... Aynen al canm çok iyi
0 oy
(3,145 puan) tarafından
Kayısı hoşafı kuru kayısı ye bol bol 
0 oy
(663 puan) tarafından
Doktora gitsen lavman verir çünkü yeni doğum yapmışsın ve dikişlisin bu daha iyi olur senin için sonrada emzirmene engel olmayacak bağırsak düzenleyici kullan mutlaka 
0 oy
(4,228 puan) tarafından
Ben sezaryenden sonra 10.gün yapabilmiştim ona da cennet hurması fayda etmişti istersen ye canım
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Acile git sana lavman verirler onun sayesinde tuvalette çıkarsın nasıl dayansin 8gun ben 5gun lavaboya çıkamadıgm için oturup ağladım bide duphalop diye şurup var onuda kullandım ama önce lavman kullan yoksa büyük abdestin şuan sert olmuştur çok afedersin duphalop kullanırsan lavaboya çıkardın dikisini çok zorlar ikinmak zorunda kalırsın benim öyleydi ya ama lavman çok iyi gelmişti 2defa kullandım  bide kayısı hoşafı içtim o da ishal yapıyor
0 oy
(138,056 puan) tarafından
kabizlik icin toz ilaclar var dr danisip al basur olursun suyu cok tuket
0 oy
tarafından
Ben taze incir yiyince hemen lavaboya çıkıyordum . Kuru incir aynı etkiyi veriyor mu denemedim 
0 oy
(4,151 puan) tarafından
Bool su ic. 

Pestil bulabilirsen inanilmaz etkisi  oluyor bir yasindaki kizimda surekli kabiz olur hergun bi pestil veriyorum cok rahat simdi
0 oy
tarafından
Bulgur pilavı ye canm 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 227 göst.
11 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tuna-Tugra (343 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
26 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Uyusuk_Anne (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 248 göst.

Kategoriler

1,434,687 soru

23,595,775 cevap

305,789 kullanıcı

...