0 oy
218 göst.
Aile kategorisinde (513 puan) tarafından
merhaba hanimlar,

kaynana olacak kisi esimle tartismis. esim hakli bu arada. bu tartislamalari maalesef hep var. senenin 1 ayi konusuyorsa 11 ayi küser esime ve tabiki bana. 2 tane oglu var diger oglunu bas taci eder o ne derse herseyi yapar benim esim yapinca hata olur kusur olur. diger oglu evli degil universite okuyor ondan kiymetlisi yok.esimin kardesi de hep annesi ne derse onu yapar. bir donem bize hitapsiz bile konusuyordu yani abisine abi demez bana yenge demez isimlerimiz bile yok bunu yapan da annesi. resmen 2 kardesi birbire dusman etme niyetinde. esim bu konuda tepki gosterince küstü esime. telden beni de esimi de engellemis. yeni ilk torunlari oldu onu bile dusundukleri yok. simdi de resimler paylasiyormus diger oglunu koyup gozbebegim falan diye. bir de manali manali kotu sozler paylasiyormus bizi kastederek. yani ben anlamiyorum bu insanlarin kalbi neden bu kadar fesat. ortada birsey yokken kavga cikaran kendileri hem suclu hem guclu buna deniyor herhalde. 2 aydir boyle. gecen sene zaten full küs olarak gecti yine baska sacma sapan bir sebepten. bu kadinin gercekten psikolojik olarak rahatsiz oldugunu dusunuyorum. kafama takmiyorum artik ama bazen de neden boyle diye dusunuyorum.ilerde cocugum bu insanlari tanimayacak bile bu gidisle suratini bile gormediki son 2 aydir. her halti yiyip kendi kendine küsüyor sonra büyük diye yine adimi biz atiyoruz esim yine gidip konusmaya calisiyor surekli böyle. o da memnun degil ama anne diye adim atiyor. sizde de benzer durumlari yasayanlar var mi ne yapmam gerekir. usandim artik bu kadindan ya. 

4 Cevaplar

+1 oy
(4,059 puan) tarafından
Amaan bosver kız ne şeytanı gör ne salavat getir 
-Reklam-
0 oy
(394 puan) tarafından

Küs olması daha hayırlı demek boşver sen yuvana bak<3

0 oy
tarafından
Valla benim kaynanayi anlatmışsın 22 yaşında bekar oğlu var varsa yoksa o eşimle bu sebepten çok sık kavga ederler bana da küser önceleri hep üzülürdüm benimle konuşmuyor diye şimdi hiç takmıyorum o konuşana kadar ben de konuşmuyorum 
(513 puan) tarafından
aynen valla canim ya. ben de sanirdim ki bir tek ben de var bu deli diye. bizimkinde de aynisi. ben de simdi tkmiyorum kafa rahat ama sinir oldugum sey kendini hakli olarak gormesi. haksizlik yapiyor bunun farkinda degil ne olursa olsun ben hakliyim modunda olmasi.
0 oy
tarafından
Daha ne istiyosun kız öyle insan uzak dursyn daha iyi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 228 göst.
25 Şubat 2024 Aile kategorisinde Hayal1907 (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
21 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Elos (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 331 göst.