merhaba hanimlar,
kaynana olacak kisi esimle tartismis. esim hakli bu arada. bu tartislamalari maalesef hep var. senenin 1 ayi konusuyorsa 11 ayi küser esime ve tabiki bana. 2 tane oglu var diger oglunu bas taci eder o ne derse herseyi yapar benim esim yapinca hata olur kusur olur. diger oglu evli degil universite okuyor ondan kiymetlisi yok.esimin kardesi de hep annesi ne derse onu yapar. bir donem bize hitapsiz bile konusuyordu yani abisine abi demez bana yenge demez isimlerimiz bile yok bunu yapan da annesi. resmen 2 kardesi birbire dusman etme niyetinde. esim bu konuda tepki gosterince küstü esime. telden beni de esimi de engellemis. yeni ilk torunlari oldu onu bile dusundukleri yok. simdi de resimler paylasiyormus diger oglunu koyup gozbebegim falan diye. bir de manali manali kotu sozler paylasiyormus bizi kastederek. yani ben anlamiyorum bu insanlarin kalbi neden bu kadar fesat. ortada birsey yokken kavga cikaran kendileri hem suclu hem guclu buna deniyor herhalde. 2 aydir boyle. gecen sene zaten full küs olarak gecti yine baska sacma sapan bir sebepten. bu kadinin gercekten psikolojik olarak rahatsiz oldugunu dusunuyorum. kafama takmiyorum artik ama bazen de neden boyle diye dusunuyorum.ilerde cocugum bu insanlari tanimayacak bile bu gidisle suratini bile gormediki son 2 aydir. her halti yiyip kendi kendine küsüyor sonra büyük diye yine adimi biz atiyoruz esim yine gidip konusmaya calisiyor surekli böyle. o da memnun degil ama anne diye adim atiyor. sizde de benzer durumlari yasayanlar var mi ne yapmam gerekir. usandim artik bu kadindan ya.