0 oy
342 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi küsen ve her işime karışan bir eşim var eşim çok iyi yardım eder ama ne yapsam tam tersini yapmamın doğru olacağını söyler beni eleştirir açık arar dile getirir ben hoşlanmadığım rahatsız olduğumu dile getiriyorum yapmamasını söyledim bu kez de o benimle küstü konuşmuyor. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım valla beni eleştirmesin izin veremem artık kendimde de bir belirsizlik yaşadığımı farkettim. Sizce ne yapmalıyım. Eşim için çocukluktan kaynaklı olduğunu düşünüp acıyorum ama ben de sıkılmaya başlıyorum sabahtan beri iyiydik ya da ben duymuyordum bazı sözlerini ama bir noktada kibar ama ciddi bir şekilde uyardım eşimi bu kez de eşim küstü. Ne yapayım ben Allah aşkına var mı bu sorunu yaşayan. 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biraz düşünmesine izin ver nerde hata yaptım acaba doğru mu soyluyo desin gitme üstüne 
tarafından
Şimdiye kadar onarmaya çalıştım ama bu kez ben odaya girip kapıyı kapattım ona düşünme fırsatı veriyorum ama emin ol ufak bir şey söylediğimde bunu yapması beni soğutuyor i
-Reklam-
0 oy
(418 puan) tarafından
Sen de küs. Mesele hallolsun.. 

Nasılmış o zaman anlar belki. 

Çocuk gibi her bir halta küsme az adam ol biraz de. Belki zoruna gider de daha olgun davranır
tarafından
Yaa gururunu kırmak incitmek istemiyorum. Ama cidden iyi olduğumuz zaman gayet iyi ama ufak olumsuzluk yaşasak hemen kulaklığı takar müzik dinler ve konuşmaz. Normalde onarmaya çalışırdım ama şu an ben de ona aynısını yapıyorum.
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Kesinlikle küs bir şekilde bırakın, demek ki canı öyle olmak istiyor. Yüz vermedikçe oda alışacak emin olun.
0 oy
(191 puan) tarafından
Benim eşim de böyle bana bir şey söylediğin de al sen yap deyip bırakıyorum hiç uğraşmıyorum sıkıldım artık bu tavırlardan. Çorabını niye buraya atıyorsun derim 1 hafta surat asar öyle bir çocuk işte 
0 oy
(849 puan) tarafından
Siz eşinizle konuşun, sakın olayın üstünü kapatmayın..hislerinizi paylaşın..kendime olan özgüvenimi kaybetmeye başladım, iyi niyetli olduğundan şüphem yok ama bu şekilde dengemi şaşırıyorum diyin..eksik, kusur görmek isteyen görür..eşinize de sorun ne yapmak istediğini, neyi beğenmediğini, neden böyle yaptığını..ama şimdi bırakın düşünsün sizinle konuşmaya başlayınca sakin bir şekilde konuşursunuz..
0 oy
tarafından
Bi keresinde de ben erkeğim sen kız sen hep trib atiyon küsüyon de
(3,530 puan) tarafından
Eski post canım bu
0 oy
(294 puan) tarafından
Bu tarif ettiginiz ben tam 8 yıldır çekiyor bu halimi 3 yıldırda aynı evde bende istemiyorum bunu ama huyum eşimde sinirlenir gider her seferinde aradan 20 dakikika geçmez gelir özür diler suçlu gibi alıştım buna ben o da farkında bide en pisi ben bu olay sonunda aglıyorum adam ona da dayanamıyor 
0 oy
(16,840 puan) tarafından
Kim hortlatiyor eski postları ya
tarafından
ZeynebA canm
(16,840 puan) tarafından
Gördüm bir tane daha hortlatmis hep aynı kullanıcının sorularını bide
tarafından
Evet benim postlarımı okumak istemiş sanırım.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 218 göst.
25 Şubat 2024 Aile kategorisinde Hayal1907 (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.
10 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Ayseisik (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 690 göst.
29 Nisan 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 154 göst.