0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından

Merhabalar 23 yaşındayım, 2 kere kürtaj yaşadım.Biri 8 haftalıkken kalp atımı oluşmadığı için alındı.Diğeri dış gebelik oldu ve kürtaj oldum.Kürtaj olmak bile korkutuyor artık beni.Çok gençsin yaparsın cümleleri de yoruyor gencim ama olmuyor.Anne olmak istiyorum ve benim gibi durumları yaşayan kadınlar anne oldu mu merak ediyorum

4 Cevaplar

0 oy
(5,191 puan) tarafından
Olursun canim neden olmayasin stresten uzak dur rabbime bol bol dua et 
-Reklam-
0 oy
(850 puan) tarafından
Allah sana da nasip eder inş canım herşey Rabbimin elinde
0 oy
tarafından
Beeeennnnnn 

Ben de ilk gebeliğim 6 haftalıkken boş kese denildi kürtaj oldum 1 yıl olmadı sonra rahim filmi çekildi sol tüp yapışık dediler açıldı ameliyatla sonra ikinciye gebe kaldım 9 haftalıkken kalbi durdu 1 yıl yine olmadı bu defa umudum hic yoktu genetik inceleme yapıldı kan pıhtılaşması çıktı ilaç başladık bi gün havaalanında uçak saatini beklerken midem bulaninca test yaptım 3.gebelik mutluluktan içmiştim çok zor geçti sürekli yattım düşük riski vardı sonra erken doğum riski oldu 33 haftalıkken doğdu 17 gün yoğun bakımda kaldı benim beyne pıhtı attı felç geçirdim ben yoğun bakımda kaldım elhamdülillah minik adamım 17 aylık ve ben de çok iyiyim 

Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallah

Ceviz kürünü öneririm çok etkili 
tarafından
Canım ceviz kuru nasıl oluyor,bende 4 Ay önce kürtaj oldum 2 senedir evliyim ama olmuyor yazar mısın rica etsem♥️
tarafından
Elbette kuzum gece yatmadan bir bardak suya bir ceviz içini atıyorsun sabaha kadar duruyor sabah açken hem suyu içip hem cevizi yiyorsun rahimi temizliyor imiş
Rabbim tez zamanda doldursun kucağınızı inşallah
tarafından
Amin inşallah canim benim ovulasyon yapıyorum bu ay ama inşallah tutar yoksa cevize bakicam kuzum
tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım
0 oy
(435 puan) tarafından
26 yaşındayım 5 buçuk senedir evliyim. İki defa doğal yollarla hamile kaldım. Birini 22. Haftada kaybettim birini 7. Haftada kürtaj oldum. Sonra uzunca bir süre hamile kalamadim. Defalarca tedavi gördüm. 3 defa aşılama yapıldı. Ama olmadı. Bu arada bir de kimyasal gebelik geçirdim. 

Şimdi çok şükür 24 haftalık ikizlere hamileyim tüp bebek tedavisiyle. İnşallah sizde gerek kalmaz ama umutsuz olmayin. Bu süreçte bende çok yıprandım sanki hiç olmayacak gibi hissediyordum. Çok ağladım çok üzüldüm ama şimdi minik tekmelerini hissediyorum bebeklerimin. 

Yaşınız genç ve hamile kalabiliyorsunuz. Bu çok sevindirici emin olun. Genetik testlerinizi ve pıhtılaşma testlerinizi yaptırın. Umarım bir sorun çıkmaz ama çıkarsa da artık çok şeyin çözümü ve tedavisi var. 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 733 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,736 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
0 oy
3 cevap 71 göst.
14 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Prenses__00 (632 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Melisa1 (2 puan) tarafından soruldu