5 yasinda kizim var 17 haftalik hamileyim esim sehir disinda calisiyor aslinda 3 saat uzaklikta ama haftada bir gun gelip gidiyor cok zor benim gibi olan varmi artik dayanamiyorum hamilelik psikolojiside var sanirim agliyorum bikacgunde bir ;(
Benim eşimde montaj isleri olduğu icin çoğu zaman evde değil bende cok zorlaniyorum hele ki hamileliğin son haftalarındayım asiri zor geliyor. Gerci bizimki burda olsa da evde durmadığı icin montajda olması daha hayırlı benim icin. En azından sinirlerimi bozamıyor.
Malesef benim eşimde bi hafta İstanbul da yani yanımda bi hafta seyahatte ikinci çocuk olunca nolucak blmyrz oda çok bunaldı.
Ah canım benim. Rabbim sabır versin . Kendini kızınla meşgul etmeye çalış. En azından o var yanında. Sana destek olur. Belli ki eşine çok düşkünsün.Rabbim muhabbetinizi daim etsin.
Benim esim 2 ay icin sehir dışına gitmek zorunda kaldi normalde ben de gidecektm ama 13 saatlik yol ve dusuk tehlikem olunca gidemedim turizm rehberi ve isi cok yogun her goruntulu konustugumuzdan sonra agliyorum esim desen telefonu ope ope bi hal oldu :) ama mecbur dayancaz bizim icin calisiyo sonucta ama özlem dayanilmaz bisey neyse ki 1 ay kaldi gelmesine sabiriszlikla esimi bekliyorum deli gibi ozledim :) keske su 1 ay da hemen geciverse -,-
Suan esim yanimda ama kasimdaa askere qidecek we kasimda doqum yapcam Allah nasip ederse o zmn ne yapcam hic bilmiyorum kara kara dusunuyorum ben qunduzleri isteyken esimi ozluyorum awmde calisyo cat kapi qidiyorum yanina askerde nasil basedicem onsuzlukla hic bilmiyorum. Buyuk konusmk istemem ama esimi sehir disinda calistirmam herlde yani dayanilmasi en zor seydir bence cunku bazen mesela sebepsiz omzunda agliyorum bazen guluyorum ona yemk yapmk bile hosuma qidiyo esim baska ilde olsa ben tek basima ewde falan kafayi yerim. Allah yardimciniz olsn
404,051 soru
12,104,308 cevap
36,423 kullanıcı