12gun önce karantinadan çıktık . Erkek kardeşimi hiç görmedim iş yerinden kapmış fabrika doluymuş covid bugün 4.gunu karantinasinn .. babam gripli gibiydi ya grip ya covid ama test yaptırmadı 3asili anne babam cikablrsiniz demişler.kardesim iki asılı o evde malum .bugün annemle konuşuyoruz arada boğazı tuhaf oluyormuş fln evdeyim gidip yaptrmicam test dedi .sonra bana siz geçirdiniz ya gelemez misin dedi ne olduğun belli değil tmm korona geçirdik ama gripsen çocuğa geçer elbet dedim.gideyim evi süpürüp sileyim çamaşır katlayim diye bekliyor .ben genelde haftada 10gunde bir giderim yapmaya çalışırım zate olduğu kadarıyla bide sobalı ev tek isi. Uyutma sorunu ayrı kalın giydrsemde hemen burnu tikanveriyo bnm oğlanın ertesi gün boğaz enfeksiyonu hop antibiyotik.sogukdesem de aliniyo geçenlerde oğluma ne zaman geliyonz anane ev ucuyo dio vay silip suourmeye bekliyo anane dedim diye alındı tavırlar.. yani benden başka kimsesi yok ama ben çocukla kış günü nasıl gideyim devamlı elaleminkiler cikmiyomus analarindan eşimin işi uymuyjr otobusede binemem 15dkka otobüsle ama yürüme mesafem çocuk buz tutar. Uzun oldu ama bu durumda nasil gidilir. Uzmekte istemiyorum herşeyi kafasına takar yani