0 oy
185 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,461 puan) tarafından
Bayanlar babaannem durumu iyice ağırlaşıyor annemgil gelemeyecek bileti iptal edeceikler de bu zamandan sonra gelemezler zaten ama ben de babaannem ölmeden hani gidip de bir görmek istiyorum göreyim diyorum iki tane bebeğim var havalar malum çok soğuk uçağa binip gideceğim yani anca öyle olur biri 25 aylık diğeri 10 aylık siz olsanız siz ne yaparsınız siz de gitmek ister misiniz Bir yandan babama dedeme moral olayım destek olayım diye de gitmek istiyorum çünkü şu an yaşananlar hiç normal değil herkes şaşırmış durumda o kadar ikilemdeyim ki eşim de diyor bu hafta bir bekle bakalım duruma göre ne olacak sizlerin fikri ne olurdu tercihi ne olurdu

7 Cevaplar

0 oy
(12,268 puan) tarafından
Bilemedim canım hava koşullarından dolayı birşey söylemem
(1,461 puan) tarafından
Aklım orada sürekli naparsam
-Reklam-
0 oy
(14,926 puan) tarafından
Bir hafta daha bekle bak canım olmaadi uçakla gidin 
(1,461 puan) tarafından
Dimi aklım orda çünkü günler geçmiyor eskisi gibi
0 oy
(136,935 puan) tarafından
beni 1 dk tutumaz hic kimse  giderim ben
(1,461 puan) tarafından
Ben de öyleyim ya herhalde giderim ama ne zaman giderim bilmiyorum uçak desen ateş pahası biletler
Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Herşeyden önce çocuklarım. Şartlar zorsa gitmem 
(1,461 puan) tarafından
Bak sen böyle deyince ben de bir de bu yönden bakıyorum ki zaten ilk onları düşünüyorum bakalım ne olacak
0 oy
(3,503 puan) tarafından
Yani hem Corona var hem havalar soğuk hem çocuklar çok küçük emin olamadım bende 
(1,461 puan) tarafından
Değil mi her yönden düşünüyor insan
0 oy
tarafından

Babaannem vefat ettiğinde oğlum 3 aylikti . Hastaneye gitmek istedim babam o halde görme dedi izin vermedi babaannemi aradım kızım gelme bebeğin ufak dedi 

Vefat etmeden 2 gün önce kızı getirin demiş ama gidemedim helallik alamadım çok koyuyor bana :(

Diyeceğim o ki hava koşullarına ve evlatlarının durumuna göre gidebiliyorsan git 

(1,461 puan) tarafından
Değil mi bu hafta bir geçsin de olmazsa gitmeye çalışayı ya içimde çok kalır çünkü ben kafaya çok takan biriyim bu gidişle zaten ben de erkenden öbür tarafa gideceğim herhalde çok stres yapıyorum her şeyi kafaya takıyorum
0 oy
(4,036 puan) tarafından
Orda birakacak kimsen varsa öyle git sonuçta cenaze namazı kabirde toplanma taziye evine gitme vs olacak ordan oraya kosacaksin bebeklerle olmaz camii taziye evi ve mezarlık soğuk olur birine bırakman şart
(4,036 puan) tarafından
Gerçi henüz ölüm yok ben öyle düşünüp yazdım yakın zmaanda çok sevdiğim dayım vefat etti böyle oldu benimki o yüzden sana yazdim
(1,461 puan) tarafından
Canım çok uzak benim bulunduğum yer burada kimseye bırakamam da gittiğim yerde de babamın evinde duracağım zaten cenazeye de ben gitmem öyle her yere gitmem zaten ya sırf babaannemi göreyim hastaneye gideyim göreyim istiyorum. Çocukları anneme bırakırım ya da kardeşim bakar onlara hastaneye götürmem tabii de
(4,036 puan) tarafından
Bence olur

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 110 göst.
0 oy
7 cevap 347 göst.
4 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,461 puan) tarafından soruldu
+3 oy
55 cevap 1,359 göst.
11 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Napcanadimi (695 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 583 göst.
13 Ocak 2019 Aile & Aşk kategorisinde Minigimmm (4 puan) tarafından soruldu

413,774 soru

12,455,189 cevap

46,445 kullanıcı

Kategoriler

...