0 oy
338 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,465 puan) tarafından
Evde 1 litrelik cam süt var ve son kullanım tarihi bugün daha yeni açtım onu değerlendirmem lazım malum ben de diyette olunca herkesin ortak yiyebileceği bir şey yapmak istiyorum sütlaç da sanki ağır olur gibi aklıma ilk sütlaç geldi de pirinç falan olacak ya içinde akşam yemeğine de etli bulgur pilavı yapacağım gitmez sanki ondan sonra

6 Cevaplar

0 oy
(1,465 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

canlar bunu buldum da yinede fikirlere açığım. Tatlı olmasa bu olur herhalde hem pilavın yanına eşlik eder
-Reklam-
0 oy
tarafından
Muhallebi yapabilirsin. Az yersen birşey olmaz
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Sütlü tatlı yapabilirsin ama tatlının her türlüsü kalori, hayatından şekeri çıkarman Lazım
(1,465 puan) tarafından
Peki sütü nasıl değerlendiricem. Sütlü patates püresi mi yapsam etli bulgurun yanına. Yok ya bu arada  tümü ile çıkaramıyorum mutsuz oluyorum. Kahve siz helede yanına atıştırmalık olmadan eksik oluyorum ☺️bendu kuru meyveler den diyet bisküvi yapıyorum haftalık tüketiyoruz 2 yaşındaki oğlumla
0 oy
tarafından
Muhallebi olabilir kuplara koyarsın içine de meyve ama sen diyetteysen yememen gerek tatlı
(1,465 puan) tarafından
Aynen. Artık sütlü patates yaparım herhalde sabitledim yukarı o tarifi yapıcam sanırım
0 oy
(448 puan) tarafından
Valla ben olsam mangolina yapardım evdekiler sen hariç yerdi lezzetlidir oluyor
(1,465 puan) tarafından
Vallahi ben kendimi bu işkence yapamam sütüm çeker falan magnolia şekersiz yapsam tadı da olmaz bilmiyorum ki acaba biraz şeker oranını mı azalsın
(448 puan) tarafından
Sende az yersin canim o kadar kaçamak yap ne olcak yemeğini az yersin ordan tamamlarsin
(1,465 puan) tarafından
Olabilir aslında
0 oy
(3,280 puan) tarafından
Muhallebi falan yapabilirsin  

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 178 göst.
2 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mavi-beyaz (2,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 172 göst.
2 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rabia... (565 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
12 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zeyra (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 888 göst.
19 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde &rumrum& (12 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,933 soru

23,614,626 cevap

306,534 kullanıcı

...