0 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Şu 2 senedir evimde çıkan farelerin haddi hesabı yok bebeğim de emekliyor elleri hep yerde temiz tutmam lazım evimi ama maalesef birini öldürüyoruz biri türüyor bıktımm ikrah ettim artık ne yapmam lazım kızlar eve gelmemesi için :(

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nasil bi evde oturiyosun canim gecekondu mu koy evimi genellikle boyle evlerde delikler oluyo ordan geliyo
tarafından
Yok cnm 2 katlı ev kendimizin ama nereden delik buluyorsa çıkıyor mutfağımdan çıktı eşimi aradım ağlayarak o da hemen işten çıktı geldi yapışkan kurduk bakam yakalanacak mı
-Reklam-
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Zemin katta filan mı eviniz
tarafından
2 katlı cnm
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Taşınma imkanın yokmu canım Allah kolaylık versin
tarafından
Maalesef ama evimi çok seviyorum sadece fareler canımı sıkıyor
0 oy
(2,281 puan) tarafından
Belediyeye soylesen ilaclarlami ki butun deliklere beton dök  canim
tarafından
Aslında ilaçlatsak iyi olur o da yaza falan anca olur galiba yine eşimle konuşayım da
tarafından
Açık delikler varsa da ilaçlatsan yine de gelir çatı varsa ordan da sorun olabilir bencede beton dökülüp ilaclanmali
0 oy
(10,466 puan) tarafından

Ayy ironi yapıyorsun sandım:ermm: Allah yardımcın olsun çok korkarım ben

tarafından
Sağol cnm yok ya keşke dediğin gibi olsa midem bulanıyor artık :(
0 oy
(1,667 puan) tarafından
ayy cidden mi ya ilaçlama yapman lazim cnm ya bilemedim
0 oy
(135,108 puan) tarafından
giris kattamisin nasi bitmiyo
0 oy
(111 puan) tarafından
Canim geçen sene bende ayni durumdaydım ben hamileydim çok korkuyidum rahat 20 tane olmustur yapiskanla en son çare ilaclamayi çağırdık şükür  artık hiç gormuyom ilaçlama şirketini ara gelip ilaclasimlar
tarafından
Ay hamileyken de çok kötü olur yaaa eşim bide bana kızıyo bu kadar niye korkuyosun diyo ama görmek istemiyorum evde böyle şeyler yaptığım temizlik de boşa gidiyo çok üzülüyorum ama anladığım kadarıyla ilaçlatmak kökten çözüm olacak galiba
(111 puan) tarafından
Aynen canım çok pis ve virüs oluyo bakliyalra hep geliyolar benim çok şeyim çöpe gittu
0 oy
(2,171 puan) tarafından
Canm çok dikkatli olun bebeğin de varmış hem , Allah korusun , ellerini dislemesin burnunu falan ben çok korkarım ya
tarafından
Fare mutfakta zaten cnm oraya da sadece mama sandalyesine oturtmak için gidiyoruz yemek yediriyodum orda ama nasıl çıktım ordan anlatamam fındık faresi minicik ama yine de korkuyorum
0 oy
tarafından
Canim belediye ev içlerine karışmiyor başka eve tasinma ihtimalin yok mu allah korusun bebeğinde varmış ilaçlama şirketi çağır başka çare yok onlarda eve siyah kutu gibi şeyler koyuyorlar bebeğin emekliyor çok dikkat etmelisin
0 oy
(14,863 puan) tarafından
Kiraciysan taşın bence
0 oy
(1,472 puan) tarafından
Kedi sahiplen seviyorsanız bak bakalım 1 hafta içinde fare falan kalıyo mu? Benim evde 5 kedim 1 papağanım var köye götürdüğümde fare için kavga ediyorlar :D 
tarafından
Uhhh vallaa iyi papağana saldirmiyorlar ;D
(1,472 puan) tarafından
Papağan onlardan önce olduğu için evi sahipleniyo gagaliyo yanına yanasamiyolar :D
(5,060 puan) tarafından
Kedi konusu bence de mantıklı. Başka türlü çözümün zor olur. Hele ilaç felan koymak çok tehlikeli. Bebegin sen farketmeden temas edebilir.
tarafından
Vayyy papağan kardeş:))
0 oy
tarafından
Nasil öyle evki canım köy evi yada müstakil mi giriş katmi dikkat edecksn Allah gostermsn kemirir yavrunu uyustrp öyle kemirr anlmz bile kuyruğunun girdiği yerdn gecer fare
0 oy
(7,932 puan) tarafından
Nerd en geldiğini bul canım Geldiği yerde pislikleri olur eski gider deliğinden ggeliyormuş benim eve alçıyla kapattırdım .Fareler soğan kokusunu ve naftalin kokusunu sevmezmiş .Mutfakta gider deliğinin yanlarına naftalin attım mutfak penceresine soğan kesip koydum Allahıma şükür uzun zamandır görmüyorum
tarafından
Canım galiba bizim de bulaşık makinesi giderinden geliyor orada boşluk olunca giriyorlar zaten o kadar ufak ki fare bir de çok hızlı yapışkan yaptık bakalım inşallah yakalanır
(7,932 puan) tarafından
küçükse yakalanır yapışkanla .Bir de yem gibi ilaç var mutfağa çocuğun ulaşamayacağı yerlere serptim
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Evi ilaclatma durumun varmı yada çıktığı yerleri kapat giderlerine kullanmadığın zaman poşetle bişi ile tıka 
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Delik olan yerleri kapatın alciyla birde gider yerlerinin kapağını kapat eczanede fln buğday var zehirli gorunmucek yere koy kizinnda küçükmüş
0 oy
(879 puan) tarafından
fareler için kekler var zehirli yiyecekler  onlardan alıp bellinyerlere koy yiyince ölüyorlar
0 oy
(14,715 puan) tarafından
Bulunduğun katta kömürlü.felan m var 
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Ay en korktuğum ****** ben bi dkka bile duramam kiz sen nasıl dayaniyon valla helal olsun 
0 oy
tarafından
Kedi al kediii 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 151 göst.
0 oy
12 cevap 355 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 202 göst.
24 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milena16Miran (7,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 232 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu

410,753 soru

12,359,610 cevap

41,370 kullanıcı

Kategoriler

...