kizlar sacimda suan resmen 3 renk var. dipler kendi rengim koyu kahve gibi ortada kahverengi en ucta ombre yaptirmistim onceden onun sarilari var. hamilelikten beri ne kestirdim ne de boyattim. boyalarin kimyasallari sebebiyle boyatmak istemedim. simdi de 3 aylik anneyim ve aynaya baktigimda hic mutlu degilim. saclarim cok uzadi ve o dedigim 3 renk beni cok rahatsiz ediyor. normalde uzun saci cok severim ama suan bakimi oyle zor geliyor ki. kisa saclar bebek olunca daha mi iyi oluyor kullanim acisindan. o kadar kararsiz kaldim ki kestirip kestirmeme konusunda. ekteki gibi istiyorum sizce guzel mi ? ( percem daha once denedim ve bana cok yakistiriyorlardi) bir de saclarimi kestirince biraz kendi rengimde kullanip oyle mi boyatsam. kullu kumral istiyorum ama iste emzirdigim icin riske atamiyorum. siz ne onerirsiniz bana
Bebegim 10 gunlukken uzun saclarima kiyip bu fotodaki kadar kestirmistim percem kullanamam diye istemedim bebekle zor olur ugrasmasi zaten seninki de bi kac ay sonra sacini cekmeye başlayacak bence percem yapma derim
1,502,309 soru
24,529,520 cevap
359,916 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın