+1 oy
280 göst.
Aile kategorisinde (701 puan) tarafından
Üç gündür mantar enfeksiyonu ile bogusuyorum  fitil koyup yatıyorum eşim ilgileniyor gece çocukla kalksam fitil çıkıyor mecbur yatmam lazım ağrım da var bu halde ev işleri ve çocugumu aksatmiyorum ama eşim gece üçte bana saydı biraz hala uyuyamiyorum iki saattir ağlıyorum çok zoruma gidiyor çoğu zaman bana aksi davranıyor çoğunlukla böyle mahvetti beş yıldır beni tükendim. Allah affetsin günahlarımı onunla evlilik süresince bütün hatalarımı gunahlarimi daha iyi anladım geçmişte ufak tefek büyük küçük çok hatam oldu kıymetini bilemedim kendime düşman olmuşum resmen gece gece 2012 den bu zamana kadar yaptığım herşeyi düşündüm tarttim bunaldım kendimden resmen. Dua ediyorum sürekli .. Allah herkesin sıkıntısını gidersin inşallah...

4 Cevaplar

0 oy
(28,814 puan) tarafından

Rabbim şifa versin insAllah fitille olacak iş değil geçmiyorsa düzenli tedavi olman gerek

(701 puan) tarafından
Valla üç gün daha fitil tedavisi var bitsin kontrol Olcam ve oral yolla tedavi istiycem çünkü çocuğum var sürekli hareket halindeyim . Allah razı olsun canim
(28,814 puan) tarafından
Düzelir Allah'ın izni ile
(701 puan) tarafından
Ya şafi.. elbette..♥️♥️ sagolunn
-Reklam-
0 oy
(849 puan) tarafından
Ya bu adamlar niye böyle ki. Onlar en ufak grip olunca nazlanip duruyorlar surda üç beş gün sabredip yardımcı olmuyorlar daha da laf ediyorlar Allah bunlara muhtaç etmesin. 
(701 puan) tarafından
Ne güzel söyledin valla amiin bende anlamıyorum Allah sağlık sıhhat versin tüm insanlara en çok da kocası kötü olan kadinlara
0 oy
(6,298 puan) tarafından
Allah izniyle gecer insAllah canim Allah esinede merhamet versin hersey gonlunce olsun
(701 puan) tarafından
Allah razı olsun ♥️♥️ aminnn
0 oy
(14,695 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşAllah canım
(701 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 138 göst.
4 Temmuz 2024 Aile kategorisinde nurr001 (2,374 puan) tarafından soruldu
0 oy