Hanımlar ya nasıl söylesem bilemiyorum. Farklı bı psikolojideyim. Benim ikiz kızlarım ve oldukça düzensiz bı evim var. Bugün bu işi yapiyim da yarın kendime zaman ayiracam diyip diyip duruyorum. Yarına iş kalmadi diyorum ama malum iş bitermi. Misafir gelir, modumda olmam derkenn bakmışım ki kendimi o kadar ihmal etmişim ki ev iş çocuk diye. Eşim artk üstüme başıma laf atar durur şakayla karışık ama şu 1 haftadır sıklaştırdi laf etmeye. Ya kızlar diceksiniz ki e bak kendine ama cidden olacak gibi değil zaman zaten yok gözümü aciyorm kızlar kapatyorm kızlar. Onun dışında da kötü de alıştım alışkanlık haline getirdim bakımsız olmayı benim kendimi silkelemem ve kendime çeki düzen vermem lazm cunku cidden eşimin sıkça şaka Sina da olsa üstüme saçıma başıma laf etmesi rahatsız ediyor beni. Sizden tüyo istiyorum napabilirim nasıl alışkanlık haline getirebilirim herzamn bakımlı durmayı yardımcı olabilir misiniz lütfen yoksa ruhumda mı olması lazım
Lütfiyem sen önce aynanın karşısına geç kendini sev değer ver boşver aynalara bak ben güzelim şu kusurlar mı beni yıkacak aman iki tane yerinde durmayan bebelere bakıyorum de.
Benim ki de şakayla çok takılır bana ama yapcak bişey yok cevabını alıyor dua etsin bunca yükü kaldırıyoruz e napalım kilo göbek ikiz gebelik vs az şey geçirmedik. Şahsi bakımına dikkat et temizlik.koku vs .ama göbek hepimizin ana sorunu o önde yürüyor
Ahh kadın olmak o kadar zor ki hiç derdin yokmuş gibi bir de eşinin gönlünü hoş tut. Valla kendime ayıracak ufacık vaktim yok aylardır kuaföre gidip saç kestirmek diye fırsat kolluyordum baktım olacak gibi değil aldim makası elime kendim kestim saçımı. Haftada bir kaş bıyık alıyorsam ne mutlu bana. Kıyafet konusunda bende aynı durumdayım surekli laf ediyordu Kocam onada en son eve gelmeden bi tayt giyiyorum ustune göbeği belli etmeyecek bi tişört iki dk saçını topla bir fıs parfüm tamam
1,446,403 soru
23,760,176 cevap
315,386 kullanıcı