+2 oy
1,035 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (513 puan) tarafından
merhaba kızlar,

bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var.

Esimin annesini hatta baba ve kardesini de  sevemiyorum gormek bile istemiyorum. sebebi annesi cok kotu kalpli birisi surekli esime beni kotuler bir donem eger evde iş yapmiyorsa boşan bile dedi ( ona gore ben evde yatiyorum hic is yapmiyorum) oysaki bes dakka bos durdugumu bilmem evde de onlara gittigimde de. o da beni sevmiyor biliyorum ama ben kendimi sevdirmeye cok calistim olmadi maalesef. ben de artik biraktim ben de onlri sevmemeye bsladim. bir hastalik olsa asla beni sormaz gecmis olsun demez. evlerine gidince nasilsin iyi misin diye hatir bile sormazlar ailecek. yani ben ailemden boyle gormedim ve baslarda cok sasiriyordum ama artik alistim. sevmedigim icin de hic gormek istemiyorum yaptigi kotulukler aklima geliyor. kimseyi kirmayan hep iyi olsun diye dusunen biriyimdir ama beni bile cileden cikardilar kendime bile bazen kiziyorum boyle biri degilsin diye. boyle insanlarla nasil gecim olur ne yapilmasi gerekir 

26 Cevaplar

0 oy
(413 puan) tarafından
En azından kapı dışında istemezsen gorusmezsin sen gitmezsin eşin gider görür bide zorla hersene 3-5 ay senin evine karı koca  yerlesseler diğer çocukları huzurumuzu bozuyo diye evlerine koymazken senin eşin size yerleşmeleri için elinden geleni yapsa sırf kıskançlığından senin evinde yeni güzel ne varsa kırıp dokse mesela tuvaletini yaptığı gibi bıraksa herseferinde otursa kalksa Sana laf sokmaya çalışsa kendi evi batacak diye yapmadığı şeyleri yapsa ( hergun kızartma)sırf onlar yüzünden huzurunuzu bozuldugunu bilse bundan gram rahatsızlık duymayıp yüzsüz yüzsüz evinde oturmaya devam etse kendi akrabalariyla senin evinde seni cekistirse sen köpek gibi hizmet ederken oda yetmezmiş gibi evine aldıgin malzemeleri asagiliyip daha iyilerini alın dese ekmek elden su gölden bı hayat yaşayıp sizi caninizdan bezdirse napardiniz 
-Reklam-
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Sonuçta kaynana ağzınla kuş tutsan yaranamazsın ben 4 sene neyim varsa paylaştım her eksiğini tamamladım sma yine kötü ben oldum o yüzden fazla zorlamamak lazım bırakın srvmesin beni seven bir annem var zaten onun sevgisi yere  batsın
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Öncelikli niyetim geçim eğer biri benle geçinmeyi dilemiyorsa sınırlarımi çizerim ve kendimi uzmeyecek şekilde yaşamaya bakarım. Eğer biri senle geçinmek istiyorsa geçinir buna emin ol.. bı yolunu bulur diyolog kurar fırsatları değerlendirir vs. Ama niyeti olmayana ne yapsan fayda vermez en iyisi saygınla kendi hayatina odaklan kendini fazla üzme. Mesafe iyidir bu durumlarda 
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Kimse bayılmıyordur ama saygı duymak zorundasın, sonuçta bir ömürlüğün olarak eşini seçtiysen sen onun ailesini onun ailesi de seni karşılıklı sevgi olmasa bile benimsemek zorundasınız. 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 325 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Umutherzamanvar (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 373 göst.
12 Şubat 2020 Kültür-Sanat kategorisinde Papatya__cicek5424 (1,029 puan) tarafından soruldu
+1 oy
36 cevap 444 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde Umutherzamanvar (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,442 göst.
12 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu

411,055 soru

12,372,724 cevap

42,531 kullanıcı

Kategoriler

...