Kızlar bu 2. Post ama sormak istedim şimdi benim 15 senelik arkadaşım var bana gelecek yazdan beri görmüyorum uzak yoldan geldi tabi dayisinda kaliyor bana da pazar günü geleyim dedi bende eşim evde diye pazartesi gel dedim ama aksama eltimler gelecek dedim tamam gelmiyorum o zaman dedi ben şok dedim acaba ayıp mi ettim adam evde sonuçta arkadaşım olsa o ondan çekinir o ondan çekinir filan ..
Alınmış olabilir canım. Yani 15 senelik arkadaşın sonuçta rahat olmak istiyosan 1 pazar eşinde dışarda arkadaşlarıyla falan görüşebilir yada beraber plan yapabilirdiniz
Dışarda buluşalım deseydin keşke. Yazdan beri gorusmemissiniz su gun gelme o gun gel ama ogun de baskasi gelicek diyosun. Ben alinirdim
Birazcık sanki ayıp olmuş mavikolata nın da dediği gibi şu gün gel ama o günde hani çok durma erken git ki akşam başka misafirim var demişsin gibi olmuş..
Bencede alınmıştır canım hem geçen yazdan beri görüşmüyormuşunuz keşke gel deseydin..
Gelmek isteyene oyle soylenmez tabi ne zamandir gormemissin esin idare edebilirdi
Canım eşinle huzurun kaçacaksa bence orda kalsın o arkadaş senin mutluluğundan önemli değil yani
ben olsam bende kirilirdim hem 15 senelik arkadassiniz bayadirda gorusmuyonuz esin ciksin arkadaslariyla disariya
Yani birazcik ayip olmus canim esin yaninizda oturacak hali yoktu illaki anlar cikardi disari yada baska odaya gecerdi 15 senelik arkadaslik kolay degil alinmistir biraz :)
1,491,515 soru
24,372,309 cevap
348,115 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın