Eşimle zaten 3 haftadırlı bir soğukluk vardı aramızda ailesinden dolayı gidip 1 gün kaldığım için hamile olmasan bosardim seni demişti . Dün mesaj attım cevap vermedi Instagram da geziyormus sonra uyumuş bende sabah beni mutlaka ara konuşalım artık yeter yazdım sabah aradı. Neden böyle yaptığını sordum. Sorun bendeymis ailemin doldurusuna geliyormusum. Annem iki gün önce aradı eşinin ağrıları var üzme onu bugün burnu kanadı dedi aslında ben konuş dedim. Hamile sabret doğumdan sonra al karını git dedi. Kapattı. Ailesi için beni 3-4 gün boyunca arayıp sormadı bile benimde sabrım taştı. Senin annen şöyle senin ailen böyle diye kötülemeye başladı. Yeter bırak şu aileleri dedim. Biz evliyiz dedim. Yok devam etmeye başladı. Sonra yeter dedim bune aileler için evliysek boşanalım dedim. Kapattı babam geldi ağrım vardı ağlıyordum ne oldu dedi babam eşimi aradi esir mi aldın sen bunu geldiği günden beri arayıp sormuyorsun dedi bağırdı çağırdı doğuma gelme ben kızımın arkasındayım dedi kapattı. O da bana bundan sonra ne olacaksa olsun diye mesaj attı. İkiz hamileyim yaptığına bak. Bugün annesi gile gidip konusacaktim babam bırakmadı anlamazlar halinden diye. Hamile hamile yaptığına bak neymiş annesi gilde 1 gün kalmışım çok agirlastim oturup kalkamıyorum rahat edemiyorum ne yapım ya ben bu yükün altından nasil kalkacam uzun oldu ama dertleşmek istedim hakkınızı helal edin.. içim içimi yiyor ne yapacağımı bilmiyorum ya
1,486,291 soru
24,299,155 cevap
343,949 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın