0 oy
645 göst.
Diğer kategorisinde (609 puan) tarafından
Kızlar Bodrum katta giriş kattakilerinde eşyası var ama bizim tarafta olmaması gereken yer yani hatta bi kaç kez babamın yani kayınpederimin kilitli yerlerin kilitlerini kırıp önemli eşyaları alan birileri bunlar hatta birisi görmüş ama bişi yapamadık babam yönetici baktı eşyaları belirsiz kişiler tarafından çalınıyor herkez den anahtarı aldı isteyen benden alsın arkadaşlar hırsızlık oluyor o da bu binadan zaten dedi neyse bu kişiler asagının anahtarını istemişler eşim babamı arayın o sorumlusu demiş babamıda aramışlar artist artist konuşmuşlar babam da kardeşim eşyalarım çalınıyor bunun kim olduğunu biliyorum eşyalarınızı kendi tarafınıza alın demiş kıyamet koptu resmen neyse aksam oldu acil bir yere gitmek zorunda kaldık bunlar Bodrum’un kapısını zorlamışlar bizim tarafın kilit bozulmuş açılmıyor suan onlar yapmışlar zaten yarın akşam eşyalarını alacaklar fakat bunların yaptıkları insanlık mı yani bi akşam 10 a kadar bizi bekleyemediler hemen hırsızlığa yönelmişler ayıp ya 

6 Cevaplar

0 oy
(965 puan) tarafından

Kız anladıysam Arap olayım heralde gece gece uykusuzluktan :D

(609 puan) tarafından
Ay kız sinirden bu kadar yazabildim zorla bi yer açılmaya çalışılır mı bizi bekle ayıp ya resmen hırsızlık bu
-Reklam-
0 oy
(4,802 puan) tarafından
Imza toplayin cikartin binadan terbiyesizler
(4,802 puan) tarafından
Allahim yarabbim terbiyesiz insanlarla ugrasmasi cok zor
(609 puan) tarafından
Gerçekten ya gitmiyorlar da bana kadın halinle karışma diyorlar ama sıkıntıyı biz kadınlar cekiyorz ya
(4,802 puan) tarafından
Bosver canim sen benegine bak
(609 puan) tarafından
Ben de öyle düşünüyorum ya sonradan sinirlenmemek elde değil kadın sorunlu oğulları ondan daha sorunlu resmen
(450 puan) tarafından
Kızlar o imza işi olmuyor ya :'( bizim giriş kattakiler hem hırsız afedersiniz hem dul ve o.... Eve giren çıkan erkeklerin haddi hesabı yok. Hem de öyle bir pislikler ki pisliklerini bahçeye ve arabamızın üzerine atıyorlar. Bir de kiracılar ev sahibine kaç defa şikayet ettik çıkmıyorum dediler kaldılar binaya. Alt kattaki boş yeri full kendi eşyaları kaplıyor. Yani sizinkiler en azından hırsızmış diyebiliyorum şu durumda. Ama nereye şikayet etmeniz gerekiyorsa edin tabiki.
0 oy
tarafından
Hicbirsey anlamadım kız 
(609 puan) tarafından
Giriş kattaki adamların eşyaları bodrumda bizim tarafta amma velakin onların yeri bizim taraf degil kaç kez hırsızlık yaptılar ama bişi yapamadık bu seferde Bodrum’un dış kapısını açmaya zorlamışlar bizi beklememişler
0 oy
(5,688 puan) tarafından
Tam hic birsey anlamadim yazacaktim ki kimse birsey anlamamis;))
(609 puan) tarafından
Haklısın sinirden yazamadım uzun ve karışık biraz yani komşunun eşyaları bodrumda bizim tarafta onları alma bahanesiyle kaç kez soydular babamın eşyalarını bu seferde babam anahtarları herkezden aldı hırsız kim çıksın diye bu sefer de zorlamışlar açmaya neymiş eşyaları varmış resmen bu hırsızlık değilim
(5,688 puan) tarafından
Simdi anladim evet hırsızlık polise şikayet edin ansızın parmak izi bulurlar belki esyalarda
(609 puan) tarafından
İnsallah canım cok sinirliyim ya yaklaşık geçen seneden beri 10 bin TL zararımız var deli olucam ya bide neymiş bizi mahkemeye verecekmiş onları suçluyormuşuz kız binanın dışındakiler orada ne olduğunu nereden bilsinler
(5,688 puan) tarafından
Gecmis olsun dedigim gibi şikayet edin nasilsa bir sekilde iz kalmistir
(609 puan) tarafından
İnsallah bizimkilere söylıcem baktırsınlar bide aidat vermicem diye tehdit edermiş ay neyse karnım kasıldı sinirden ya Allah’ından bulsunlar ama bu dunyada hep kötüler yol alıyor ki
0 oy
tarafından
Kiraciysa ev sahibiyle konuşun gerekirse evden çıkarsınlar 
(609 puan) tarafından
Maalesef ev sahipleri canım
tarafından
Ev sahibide olsa imza toplayıp çıkartma yetkiniz var
(609 puan) tarafından
Nasıl olacak hiç bilmiyorum kimse yanaşmaz ki binadan
0 oy
(122,624 puan) tarafından
oraya kamera taktirin