Az beklenti çok huzur artık mottom
Az beklenti çok huzur artık mottom bende halayim uzağa gittim kız yigemim doğduktan sora ama bize göstermek istemeyen sürekli bizi eleştiren hicbirseyi beğenmeyen bir gelin olunca görmek aramak kenara dursun hiç umursamıyorum bile.. ki normalde yiyenlerin çok severim yanına gittigimde yol paramı verip eksiğini gör demiş insanım. Ama kıymet bilmeyene ne yapsan boş bende hiç umursamıyorum nasılsa ne yapsan kadinin gözünde dehil yokmuş gibi davranıyorum zaten ayrilicak artık
Bncede yazma kardeşim valla benim görümcem kaynım çok iyidir kaynim okul kredi parasyla çocuğumun herseyini alır eve gönderir istemem ben ama bakarım ki hergun kapıda bı kargocu olur görümcemin 3 çocuğu var durumu pek yok ama o da telefonda manevi destek olur uzağız biz başka şehirdeyiz.Ben de şöyle bı şey var hep soğuk davranırım mesafeli davranım ben öyle oldukça kayinvalidem olsun görümcem olsun daha çok üstüme düşer ama samimi olsam illa bı sorun çıkıyor bazen çokta yüz vermemek ,onlar arayıp sormadan aramamak lazım kim sana nasılsa sende öyle ol kardeşim en iyisi bu ben 2 yıllık evliyim daha benim öngörüm bu tâbi burda daha tecrübeli arkadaşlar vardır onlar daha iyi bilir
1,487,473 soru
24,316,511 cevap
345,065 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın