0 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde (518 puan) tarafından
Kendim 31 haftalık hamileyim titriyorum soğuk soğuk ter döküyorum ve bütün vücudum ağrıyor artık kendimi geçtim ama oğlum dün akşamdan beri atesli 38in üstüne çıkmadı ama sürekli tekrar ediyor ateşi çok bitkin kaldı ve iştahsız nasıl daha çabuk kurtuluruz bu illetten oğlum 2 yaşında 

5 Cevaplar

0 oy
(6,065 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ben test yapmadım ama galıba bnde korona oldum geçen tüm vücudum ağryordu başım yerden kalkmıyor du eşim pekmez toz zencefil bide zerdeçal almştı baya boğazı açıyor iyi. Gelıyro kızımda ateşi 38 derece oluyrodu doktor antıbıyotık verdı vala kullandık 4 saate bir ağrı kesici verdim düştü çok geçmiş olsun çok kötü vala
(518 puan) tarafından
Sağol canım yapayım hemen
-Reklam-
0 oy
(932 puan) tarafından
Geçenhafta bitti canım benim de 35. Haftamdayim kziimda 29 aylık test vermedi ama birkaç gün kırgındı ateş buruk akıntısı vardı su icirdik meyvesini verdik ıhlamur içti evde vitamin vardı onu içti ballı süt vs öğünleri aksatmadi öyle düzeldi üstünü de ne ince ne kalın tuttuk 
0 oy
(1,448 puan) tarafından
Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun canım. Doktora gitmeyi ihmal etmeyin helede sen hamile isen
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım öncelikle hamur işlerinden uzak durman lazim senle oğlun bol meyve yeşillik kelle paça yemeniz lazım ilikli kemik sulu çorba turşu suyu sarımsaklı yoğurt ayran kefir tarhana çorbasına limon sık iç bol bol tuvaletten her çıktığında bol çamaşır suyu ile yikaman lazım covid idrar ve nefes yoluyla daha çok bulaşıyor
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Bol bol sarımsak soğan ye et suyu tavuk suyu çorba yap iç canm Allah şifa versin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 136 göst.
8 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikanne (2,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 279 göst.
18 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ayse.gul (580 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 175 göst.
2 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KEBELEK (1,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 203 göst.
24 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Musab (1,055 puan) tarafından soruldu

411,718 soru

12,394,431 cevap

44,060 kullanıcı

Kategoriler

...