0 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde (3,149 puan) tarafından
Nisan 20-28 arası sezeryan olucam diğer iki bebeğim tam yaz bebeği oldular temmuz sonu agustos başı ikiside. Bunda sizce hastane çantasına içlik olarak uzun kollu çıtçıtlı mi koysam yoksa kolsuz olanlardan mi. 5li takım olarak aldım hastane çıkışını ama altına yine çıtçıtlı badi ve patikli pijama giydiricem. Çıtçıtlı da karar veremedim sizce uzun mu kolsuz mu şuan o geldi de aklıma :)

11 Cevaplar

0 oy
(8,585 puan) tarafından
Bence üşür 2-3 tane uzun kollu olsun
(3,149 puan) tarafından
Normalde büyükler Nisan'da yazlık moda giriyor ama bebek için erken olur sanırım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uzun kollu çünkü hava soğuk 
(3,149 puan) tarafından
İzmir'de erken ısınıyor ama bebeğe göre nsan soğuk gelir heralde
tarafından
Canım ilk 1 ay kendi giydiğinden 1 kat fazla giydirmen gerekiyor
(3,149 puan) tarafından
Öyle yapayım bari Nisan Mayıs tam bakar çünkü bı sıcak bı soğuk falan. Kızım temmuz sonunda doğmuştu 15 gün uzun giydirmistik sonra hep kolsuz badi ile durdu sıcaktan isilik oluyordu çünkü
0 oy
tarafından
temmuzda doğum yaptım. doktorum 1 2 hafta uzun kollu giydir vücut ısısını dengelesin sonra kısa kolluya geçersin demişti. Bende öyle yapmıştım.
(3,149 puan) tarafından
Kızımda temmuz 26da İzmir'de doğdu bende hep tek kat koydum battaniye olarakda ince muslin örtü koydum hemşireler kızmıştı cocuk üşüyor diye eşim evden eşya taşımıştı :)
tarafından
Bizde hastanede ebeler hemşireler bezi bağlayıp müslinle kundak yapıyolardı sadece :) alışsın diyolardı. biz doktorumuzu dinledik valla :) uzun kollu zıbın giydirdim 2 hafta üstüne de müslin bez örttüm. Ay ne tatlıydı yaaa. 6 aylık oldu şimdiden özledim o zamanları :)
(3,149 puan) tarafından
Demekki hastaneye göre de değişiyor ya. Eve çıktıktan sonra bende hep çıtçıtlı badi ile tutuyordum 10-15 günden itibaren isilik çıkarmıştı çünkü sıcaktan hep. Maşallah gelmiş geçmiş büyümüş Allah bağışlasın:)
0 oy
(78 puan) tarafından
Bu sene kış çok çetin geçiyor canım o ayda nasıl ölür bilinmez sen en iyisi hem uzun köy hemde kısa ne ölür ne olmaz Allah sağ salim kucağına versin insAllah
(3,149 puan) tarafından
Mantıklı ama İzmir'de hava erken ısınıyor gerçi büyükler Nisan'da yazlık moda giriyor ama bebek için erken olur sanırım
0 oy
tarafından
Benim.kizim 21 nisanda dogdu 5 yil.once ama irakta. 30 un ustuydu hava : D cocuk hic giyinemedi..Aldgmz hicbsyi giyemeden kuculdu
(3,149 puan) tarafından
Yaa benimde ikinci kısım İzmir'de doğdu temmz 26da bende yani yek kat koydum hep battaniye olarak da ince muslin örtü koydum hemşireler kızmıştı cocuk üşüyor diye eşim evden eşya taşımıştı :D
0 oy
(66 puan) tarafından
Kızım 24 nisanda doğdu uzun kollu giydirmistim
(3,149 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(10,964 puan) tarafından
Büyük oğlum 21 Nisan'da doğdu uzun kollu iç zıbın giydirdim Mayıs sonuna kadar. Annem sıkı sıkı tembihlerdi :D sıkı giydir hasta edersin o daha çok küçük diye aa
(3,149 puan) tarafından
Bende öyle koyayım bari herkes öyle demiş zaten :)
0 oy
(14,955 puan) tarafından
Uzun olsun bence yaza alırsın kısa 
(3,149 puan) tarafından
Almıştım hep aslında ama evde kullanırım artık evimiz çok sıcak bide İzmir'de oturuyoruz hst de sadece uzun kullanırım belki de
0 oy
(3,144 puan) tarafından
Taaaaa 2007 12 Nisan doğumlu kızım,uzun kollu giydirdim herşeyini 
(3,149 puan) tarafından
Bende hastanede uzun kullanayım evde kısa kullanırım artık İzmir'de oturuyorum ve evimizde çok sıcak oluyo çünkü
0 oy
(337 puan) tarafından
2021 nisan 15 dogumlu canim baya uzun kollu giydirdim hazirana kadar çünkü cok küçük oluyolar henüz usuyebilirler ayağını da hiç corapsiz birakmadim yaz da olsa aşırı sicaklar hariç
(3,149 puan) tarafından
Doğru bende o şekilde yapayım en iyisi
0 oy
tarafından
Benimde nisan bebesi canim 15 nisanda 2021 de doğdu ama ben yarım kol koydum çantaya ☺
(3,149 puan) tarafından
Yarım hiç yok valla hep uzun yada kolsuz :D
tarafından
Kolsuz de olur ben onu da ertesi güne giydirdim zaten hastanenin içi sıcak oluyor ☺
(3,149 puan) tarafından
Yani bide battaniye kundağı yapiliyorlar zaten üşümez heralde ben yine de ikisinden de koyayım duruma göre artık :)
tarafından
Aynen öyle ☺

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 195 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (404 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 197 göst.
5 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 188 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ftmplt (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 365 göst.
9 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pppppp (1,169 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,649 soru

23,974,250 cevap

326,219 kullanıcı

...