0 oy
156 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (497 puan) tarafından
Üstünü değiştiriyodum yatiyodu tek kolundan tuttum kaldırdım ağlamaya başladı hareket ettiriyo biraznkizariklik oluştu nolmustur suan sallıyorum uyuyo kolunu da belinin altına koydu öyle uyur zaten iki koluda altında köyde oturuyoruz yollar malum kaynanam tedavi görüyor evde yoklar çıkmamıştır kolu dimi oynattım baya nisey yoktu 

4 Cevaplar

0 oy
(3,458 puan) tarafından
Bilmiyorum canım ama doktora göster yani burada bişey soyleyemeyizki
-Reklam-
0 oy
(1,298 puan) tarafından
Takip et uyanınca bak bakalım normal mi karşılıyor. İnşallah bişey olmamıştır çünkü böyle durumlarda doktorlar direk adli rapor tutuyor. Eşim polis ordan biliyorum. Kolunu yukarı doğru kaldırmış siniz ya düşse filannproblem yok da ihmale giriyor diye biliyorum sizi korkutmayim ama
0 oy
tarafından
Neden böyle hatalar yapıyorsunuz çıkmasa bile canı çok scımıştır bide kızardı diyorsunuz hayır çıkmamıştır desek içiniz mi rahatlıcak
(497 puan) tarafından
Bilerek yapar mı bi anne niye yapsın
(1,101 puan) tarafından
Kızımın 3 kez çıktı 2si babasıyla oynarken babası sert çekiyor o yüzden oluyor sanıyordum ama 3ncü benim kucağımda oldu inan nasıl çıktı hiç anlam veremedim
1buçuk 5 yaş arası çocuklarda görülüyormuş kızımın bir kez daha çıkarsa kolu alçıya alınacak
(497 puan) tarafından
Nasıl bidey yapıyorlar çıkık kola ne yapacaklar götürsem yani bilgi verir misin çok kötüyüm suan
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Benim kızımın çıktı kesinlikle dokunamadım izin vermedi uyandığında eline oyuncak ver bak kullanacak mı elini 
(497 puan) tarafından
Canim bileği çıkmış sağ sol yaptım küt etti girdi yerine ohh yarabbim düzeldi
(1,101 puan) tarafından
Sen mi taktın kız iyi cesaret etmişsin
(497 puan) tarafından
Korkudan kız vallahi çok şey yaptım ya sıkıntı en son yavaş yavaş yokladim nereleri ağrıyor diye dirsekleri ve omzunda bisey yoktu sıktım tepki vermedi bileğine dokundum ağladı anneme sordum annem bizimkileri çok takarmış sağ sol yaptım yavaşça sola tekrar çevirdim küt etti ses geldi hemen oynamaya başladı
(1,101 puan) tarafından
İyi valla canım senin adına sevindim doktora götürmeden takan çok var bende araştırdım baya bi
Dikkat et tekrarlanmasın bari
(497 puan) tarafından
Qyy bundan sonra tek dikkatim orası olur sanırım

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 718 göst.
19 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 519 göst.
9 Eylül 2020 Diğer kategorisinde medvey (1,251 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 357 göst.
13 Haziran 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 3prenses (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
3 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (831 puan) tarafından soruldu

408,397 soru

12,269,694 cevap

37,564 kullanıcı

Kategoriler

...