0 oy
209 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar 8 haftalık gebeyim.esimle h.sonu Kıbrıs'a gidecek.ben de azcik minik bizi biryete görünüyorsun ama dediğimde şunu yapma ben biryete gidecek olduğumda bunu söylemeye diye avaz avaz bağırdı.ertesi gün de aynen devam etti.sanki mutsuzmusuz da o idare ediyormuş gibi.hep birşey istiyormusum.bu kadınların istekleri bitmezmis.aa dedim kaç kadınla uğraşıyorsun dedim anlamış değilim.o zaman da benim ne çektiğimi Allah biliyor.senin bişey bildiğin yok gibi saçmaladı.ben son derece hürmet ederim.dinrn de koca önemlidir.lakin bu hovardalik öncesi küsüp ben aramamam için olabilir mi.bu bir teknik olabilir mi.paranoyak olcam.insan hamile kadına böyle yaparsa sizce ? Zaten çok aglak bişey oldum.nasil bir tutla burnundan getireyim.benim kocam çok hindir.benim öyle şeylere kafam çalışmaz bana öyle bişey söyleyin ki uzulsun, yola gelsin.boule zamanlarda nasıl davranalım ben uzulmiyim.o uzulsun ?

5 Cevaplar

0 oy
(700 puan) tarafından

2 puanla :angel:  daha yenimi uyesin buraya 

Ayrica yani olabilir dicem ama tartisma varsa insan daha cok usteler arar zoruna gider

Ayrica hamilesin neden boyle yapiyorlar erkek milleti

(6 puan) tarafından
Evet yeni üye oldum.boyle birşey olunca tüm gün ağlamaktan helak oldum.madem kız gücü topluluğu, ben de derdimi paylasayim, hafiflerim belki
-Reklam-
0 oy
(11,605 puan) tarafından
Yanni bu ne saçmalıktır zaten başlıktan belliydi
(700 puan) tarafından
2 puan ve baslikta ne diyor anlamadm
0 oy
tarafından
Hastalik numarasi is loading bence 
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Hovarda bizim dilimizde gözü dışarda demek kuzum, aldatan eşe deriz, eşin öyle ise birçok kadın varsa hayatında onlara iyi sana kötü davranıyorsa bence yanında bile kalma, onu kendinle cezalandır
0 oy
tarafından
Git doktora gebeliğin riskli imiş de yollatma

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 64 göst.
8 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Elifnazzz (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 481 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 358 göst.