0 oy
214 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Bazen halime şükretmek bazen dertleşmek bazense kafa dağıtmak için burdayım. Önceden müzik dinlerdim telefon dan genelde şimdi çoğunlukla burdayim

13 Cevaplar

0 oy
(14,429 puan) tarafından
Valla burda başka hiç biyere girmem yokken de oyun oynardım
-Reklam-
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Ben de boş beleş ınstagramda youtobeta dolanıp saçma sapan videolar izlerdim. Kapattım ınstagramı rahat ettim :D
0 oy
(1,174 puan) tarafından

Film dizi izlerdim hala izliyorum ama bazen biseyleri unutmak icin giriyorum yada kafa dagitmak guzel vakit gecirmek adina giriyorum he bide kizimi sallarken baska bisey yapamadigim icin giriyorum:D ama seviyorum burayi herkes cok iyi ❣

0 oy
(481 puan) tarafından
İnstagramda dolaşırdım boş boş yada oyun oynardım. Burayı keşfedince instagramı çok boşladım bura daha eğlenceli :)) 
0 oy
(123,190 puan) tarafından
aaayyy 3 sene bitti eenn eskilerdenim uygulama acildi an gelenlerdenim 2018 agustos
(1,429 puan) tarafından
Nasıl bukdun kız ilk burayı kuzey de daha yoktu galiba
yoktu dugunden snr adetim gecikti uygulamamalra baktim netten bura ilk cikti karsima indirdiydim
valla en eskilerden kurgucum var ikbosum var azoda ilk uyelerden üç beş kisiyiz
0 oy
(17,286 puan) tarafından
Instagramdan düştüm buraya eşim hayret sen hiç instagrama girmiyorsun whatsapa bile çok az giriyorsun diyor bebeden vakit mi kalıyor diyorum :) 
tarafından
Burası varken Instagram çok sıkıcı geliyor bana
0 oy
(4,700 puan) tarafından
Bir whatsap :)))
0 oy
tarafından
Televizyona yapışık yaşıyordum 
0 oy
tarafından
WhatsApp instagram çocuklar burası olmadan öncede kullanıyordum sosyal medya şimdi de buraya da boş kalınca bakıyorum yoksa çok aktif değilim burda da 
0 oy
(8,590 puan) tarafından
Yine aynıyım buraya cok bağlı degilim.  Instagram wp ve burası arasnda gidip geliyorm ;)
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Şeker oyunu oynardım burayı keşfedince  sildim❣️
0 oy
tarafından
Burası olmadan oyun oynardım sosyal medya olarak bir burası var başka da bir şey kullanmıyorum hamileydim o zamanlar bol bol uyuyordum ☺☺☺
0 oy
(7,120 puan) tarafından
Normal rutinlerime devam ederdim. Yaklaşık 3 yıllık üyeyim ama gün için de ara sıra bakar cıkarım. Bazen girmediğim bile oluyor. Burası için olmazsa olmazım diyemem :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 54 göst.
16 Kasım 2023 Aile kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 404 göst.
0 oy
31 cevap 622 göst.
0 oy
17 cevap 522 göst.

406,486 soru

12,189,988 cevap